V roce 2011 britský filmař Gareth Evans natočil a napsal naprosto parádní akční jízdu jménem Zátah, která vznikla pod indonéskou produkcí. Ten vyprávěl o skupince policistů, která se vydá do velkého obytného domu, aby mohla zlikvidovat vůdce zločineckého gangu. Věci však samozřejmě nepůjdou jako po másle. Celý snímek se může chlubit opravdu skvěle natočenými bojovými pasážemi, které mnohdy připomínají to nejlepší ze snímků jako Matrix a John Wick. Jelikož po premiéře slavil film úspěch jak kritický, tak i komerční, začal Evans následně pracovat i na pokračování. To vešlo do kin v roce 2014, přičemž mnozí fanoušci se shodli na tom, že druhý díl byl možná ještě lepší. Není proto divu, že fandové začali nadšeně vyhlížet i třetí díl. Ten však nikdy nevzniknul, ovšem neznamená to, že se sérií je nadobro konec. Místo toho se totiž dočká amerického remaku, který vznikne pod taktovkou Netflixu. 

Než ale začnete obracet oči v sloup, mohlo by vás potěšit, že na projektu pracuje nejenom Gareth Evans, ale i další dva slavní tvůrci akčních filmů. Prvním je Patrick Hughes, který je například zodpovědný za režii třetího dílu Expendables, taktéž natočil oba dva díly povedené akční komedie Zabiják a bodyguard. Tím druhým je Michael Bay, jehož samozřejmě všichni znají díky sérii Transformers. Na jaře mu taktéž vejde do kin jeho nejnovější snímek, který ponese název Ambulance. Gareth Evans se však do role režiséra a scénáristy už nevrátí, bude pouze zastávat roli výkonného producenta. O režii by se měli podělit právě Hughes s Bayem. Hughes se taktéž ujal samotného scénáře, se kterým mu pomáhá James Beaufort. 

I přestože se má jednat o remake, údajně v něm bude spousta věcí změněno. Další detaily ale zatím bohužel neznáme. O remaku slavného indonéského snímku se v minulosti mluvilo už několikrát, jednu dobu to dokonce vypadalo na to, že by se k projektu mohli připojit Chris Hemsworth a jeho bratr Liam Hemsworth, ale nakonec k ničemu takovému nedošlo. Oficiální den premiéry filmu zatím nebyl stanoven.