„Ve válce a v lásce je povoleno vše,“ tak znějí úvodní slova oficiálního traileru nového seriálu z dílny Netflixu, který nese název Bridgertonovi (v originále Bridgerton). Příběh je založen na úspěšné knižní sáze, jejíž autorkou je úspěšná americká spisovatelka Julia Quinn.

Počátky 19. století a osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových, kteří hledají lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Simon Basset, nezadaný vévoda z Hastingsu, vymyslel nevybíravý plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek z pozlacené společnosti. S půvabnou Daphne Bridgertonovou uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.

Přečtěte si také: Nová adaptácia Netflixu sa zameria na historickú romantickú Bridgerton sériu

A protože se jedná o romantické drama, Daphne velice brzy zapomene, že jejich projevy náklonnosti jsou pouhá přetvářka. Sužována mocenskými intrikami a společenským bontonem záhy zjistí, že temperamentního vévodu doopravdy miluje. Skutečně je pro mladou dívku jediným východiskem zlomené srdce, nebo je na ní přece jen něco, co Simona přiměje prolomit jeho samotu?

Na tuto otázku odpoví osmidílná první řada seriálu Bridgertonovi přesně 25. prosince 2020, kdy se objeví na kartě Netflixu. Divákům se tak na 1. svátek vánoční přestaví nové tváře, jimiž jsou Adjoa Andoh, Phoebe Dynevor nebo Regé-Jean Page.