Počet herních adaptací na velké i malé obrazovky postupně narůstá. Uncharted, The Last of Us, Borderlands, Brothers in Arms, Resident Evil, Assassin's Creed, Metal Gear Solid, Halo nebo Fallout. K těmto a dalším zástupcům se měla přidat značka The Elder Scrolls. Příběh akčního fantasy RPG od Bethesdy má mít na starost Netflix a vytvořit z něj televizní seriál.

S informací přišel známý filmový kritik a reportér Daniel Richtman na své Patreon stránce. Píše, že seriál The Elder Scrolls je tajně připravován a Netflix mu měl přidělit přinejmenším stejně velký rozpočet jako Zaklínači. Streamovací gigant tak seriálu věří a je přesvědčen o jeho úspěchu.

Přečtěte si také: Kiksy z natáčení první sezóny seriálového Zaklínače

Připomeňme dřívější plány. Netflix chce ze Zaklínače vytvořit konkurenci pro Hry o trůny od HBO. Pokud The Elder Scrolls bude mít podobný rozpočet, tak mu máme hned dva velké seriály prolínající svět videoher. Než se začnete radovat, nebo naopak strachovat, tak je lepší si počkat na oficiální informace.

Pokud seriál The Elder Scrolls od Netflixu skutečně bude, tak je zajímavé, že Bethesda spolupracuje i s konkurenčním Amazonem na seriálu Fallout. Mezitím ve svých studiích připravuje hru The Elder Scrolls VI, která by ale neměla vyjít nikterak brzy. Před ní se má do světa podívat Starfield, vesmírné dobrodružství pro jednoho hráče od tvůrců Falloutu. Zapomenout nemůžeme na The Elder Scrolls Online, které je postupně rozšiřováno.