Třetí den netflixové akce Geeked Week byl zasvěcen animovaným seriálům. Tudíž bylo všem jasné, že se podíváme hlavně na výborně hodnocenou sérii Arcane. Nezůstalo se však pouze u ní. Dočkali jsme se i několika slibně vyhlížejících anime projektů, jeden se týká herního Cyberpunku od CD Project Red a další například King Konga. A jelikož Netflix myslí i na své dospělejší publikum, rozhodl se nám nadělit trailery na seriály Farzar a Piklírna. Oba dva jsou pro dospělé svým vlastním způsobem. Nedávno také vyšla třetí řada seriálu Love, Death & Robots, přičemž díky akci jsme měli možnost nahlédnout do zákulisí jedné z jejích nejzajímavějších epizod. Na kompletní seznam z celého dne se můžete podívat níže.

Geeked Week bude pokračovat také dnes, tentokrát však bude akce zaměřená čistě na seriál Stranger Things, kterému nedávno dojela první část čtvrté série. Pokud vás zajímá záznam Nerdfixu ze třetího dne, tak pustit si ho můžete ve videu výše.

MASTERS OF THE UNIVERSE: REVOLUTION NA PRVNÍM PLAKÁTĚ 

Společnosti Netflix a Mattel Television oficiálně potvrdily zbrusu nový animovaný seriál s názvem Masters of the Universe: Revolution, přičemž se tak dočkáme další kapitoly nekonečné války mezi blonďákem He-Manem a kostrounem Skeletorem. Netflix se tak pochlubil se zbrusu novým plakátem, který si můžete prohlédnout níže. Seriál má přinést zcela nový příběh do světa Eternia, bitva mezi He-Manem a Skeletorem tak má dosáhnou nových výšin. Očekávat tak můžeme velkolepou podívanou se vším všudy. 

VIDEO ZE ZÁKULISÍ UNIKÁTNÍ EPIZODY SERIÁLU LOVE, DEATH & ROBOTS

Jednou z nejzajímavěji vyhlížejících epizod třetí řady seriálu Love, Death & Robots byl bezpochyby díl Jibaro, který představil tradiční lidovou pohádku o siréně, jejíž hlas přivede veškeré muže do záhuby. Pak ale na scénu přijde hluchý rytíř jménem Jibaro, na kterého tak její čáry nefungují. Už jen podle traileru ona epizoda hodně vyčnívala, obzvlášť díky velice unikátní a podmanivé animaci, na kterou se velice příjemně koukalo. Díky akci Geeked Week jsme se tak dočkali pohledu do zákulisí, které nám odhalí určité informace o tom, jak celá epizoda vlastně vznikala.

ANIMOVANÝ MUZIKÁL ENTERGALACTIC A JEHO OBSAZENÍ

Dramatický muzikálový animovaný seriál Entergalactic bude adaptací stejnojmenné hudební desky od Kida Cudiho. Tento americký rapper, jehož pravé jméno zní Scott Ramon Seguro Mescudi, se chystá prozkoumat doposud neprobádané vody, k dispozici bude mít rozhodně vytříbený herecký ansámbl, který mu pro jeho dílo propůjčí hlasy. Těšit se můžeme na herečku z Fantastických zvířat Jessicu Williams, Timothée Chalameta z Duny, amerického rappera Ty Dolla $ingh, herečku Lauru Harrier, zpěvačku Vanessu Hudgens, Jadena Smithe či Macaulay Culkina.

TRAILER NA DOSPĚLÁCKÝ SERIÁL FARZAR

Provokativní a komediální sci-fi seriál bude sledovat kroky egoistického válečníka a „hrdiny“ jménem Renzo. Ten před nějakou dobou osvobodil planetu Farzar od zlého mimozemšťana Bazaracka a poté založil lidskou osadu pod obrovskou kupolí, přičemž se také stal carem. O několik let později je Farzar znovu napaden zlými mimozemšťany a Renzův dobromyslný a nepříliš bystrý syn princ Fichael se odváží ven se svou speciální posádkou jménem „S.H.A.T. Malé děti k němu ale raději opravdu nepouštějte, tohle bude výhradně zábava pro dospělé.

SÉRIE MAKING OF VIDEÍ O SERIÁLU ARCANE

Zatímco netrpělivě očekáváme druhou sezonu seriálu Arcane, která je prozatím ve fázi výroby, tak se autoři neváhali podělit o první video, kde ukazují samotnou tvorbu první řady. Tedy spíše na ni lákají v teaseru. Pětidílného nakouknutí pod pokličku kreativních myslí stojících za seriálem se dočkáme již čtvrtého srpna. V ukázce ale vidíme spolutvůrce animovaného hitu Christiana Linke a Alexe Yee z Riot Games, jak vysvětlují svůj vztah k animátorům z francouzského studia Fortiche.

NOVÉ EPIZODY K SERIÁLU PIKLÍRNA

Netflix oznámil návrat série Piklírna, přičemž sdílel klip z druhé části první řady. Podívat se na něj můžete níže. Ten začíná krátce po událostech první části, přičemž Reagan Ridley (Lizzy Caplan) se stále snaží vyrovnat se skutečností, že její otec Rand (Christian Slater) je opět generálním ředitelem společnosti Cognito Inc. Záběry také zachycují Lizzyina kolegu Bretta Handa (Clark Duke). Očekávat tak můžeme stejnou směs humoru na pracovišti s konspirační tematikou, která definovala počátečních 10 epizod první série. 

TRAILER NA ANIME SERIÁL Cyberpunk: Edgerunners

Dlouho očekávaný anime seriál Cyberpunk: Edgerunners se nám konečně na Geeked Week 2022 představil v celé své kráse. Desetidílný samostatný příběh zasazený do prostředí Night City dorazí exkluzivně na Netflix již toto září a rozhodně to vypadá tak, že se máme na co těšit. Příběh bude zaměřený na dospívajícího chlapce, který se snaží přežít ve městě posedlém technologiemi a úpravami těla. Město budoucnosti nejenom dává, ale i bere, a to je důvod, proč se mladík rozhodne připojit ke skupině psanců Edgerunnerům. Bezejmenný hrdina totiž chce žít. A proto se vydá na nebezpečnou cestu v ještě nebezpečnější společnosti.

PRVNÍ OBRÁZEK Z ANIME SERIÁLU O KING KONGOVI

Během akce Geeked Week zveřejnil Netflix první obrázek z Kong: Skull Island, nadcházející anime série zasazené do univerza MonsterVerse od studia Legendary. Animovaný seriál se bude odehrávat na tajemném a vzdáleném ostrově, který slouží jako domov King Konga. Obrázek tak ukazuje pláž, kde dva lidé stojí uvnitř obrovitánské stopy, kterou po sobě zanechal starý dobrý King Kong. Seriál bude sledovat skupinu trosečníků, kteří se snaží přežít na ostrově, jenž je domovem různých obřích a nebezpečných tvorů. Stále ale nevíme, v jakém časovém období se bude film v univerzu MonsterVerse přesně odehrávat.

PRVNÍ OBRÁZKY K  hororovému anime Exception

Geeked Week odhalil první obrázky z připravovaného sci-fi hororu Exception. Nový anime horor vychází z příběhu, který napsal spisovatel a scenárista Otsuichi. Ten se proslavil především díky scénáři pro Ultraman Geed či surrealistické mangy The Chronicles of Clueless Age. Nová hororová anime série se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kdy lidi byli nuceni opustit planetu Zemi a hledat domov v jiných galaxiích. Příběh pak sleduje skupinu průzkumníků, kteří jsou vysláni na neznámou planetu, aby zahájili proces teraformace. Členové skupiny jsou rekonstruováni pomocí 3D tiskárny, která je schopna replikovat biologickou hmotu. Jenže brzy se začnou věci v týmu kazit.

DRAČÍ PRINC LÁKÁ NA DALŠÍ ŘADU

Dračí Princ má momentálně na Netflixu celé tři řady. Dále z tohoto světa najdeme dvě knihy, dvě grafické novely a roleplay hru Tales of Xadia: The Dragon Prince. Dočkáme se ale konečně nových dílů? Ano! Celá série je rozdělená na tři ságy. První nese název překvapivě The Dragon Prince a obsahuje první tři série. Další tři série ponesou společně název Mystery of Aaravos. Poslední série pak bude stát sama o sobě. Samotné představení doprovázela velmi zajímavá ukázka, kde můžeme vidět Virena, kterak vzhlíží k hvězdné obloze, plus i jeho následné zkamenění, což evokuje situaci, jež se stala Hromovi při jeho posledním boji. Celou scénu završuje přemístění do aaravosova žaláře, kde se pak objevuje ve své zkameněné formě na dlani Aaravose.

Na kterou z výše zmíněných novinek se těšíte nejvíce?