Netflix získal další známé značky. Ve spolupráci s Legendary Television nabídne divákům dva animované seriály. Jeden bude ze světa Tomb Raider a druhý z Ostrova lebek (v originále Skull Island).

Animované dobrodružství známé archeoložky Lary Croft se odehraje po událostech z restartované videoherní trilogie Tomb Raider od Square Enix a studií Crystal Dynamics a Eidos Montreal. Hry Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider vycházely v letech 2013 až 2018 na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Výkonnou producentkou a scénáristkou seriálu je Tasha Huo, jež se podílí také na tvorbě The Witcher: Blood Origins - preguel filmového Zaklínače.

Do projektu je zapojena také dj2 Entertainment. Tato firma má prsty v řadě videoherních adaptací, spolupracovala na Sonic the Hedgehog, připravuje Sleeping Dogs společně s My Friend Pedro, Disco Elysium, Life is Strange a dalšími.

Fanoušci čekají na zprávu, zda se hlasu animované Lary Croft ujme Camillę Luddington, která dabuje slavnou archeoložku v nejnovějších hrách Tomb Raider. Počkat si musíme také na další detaily a datum premiéry.

Kromě seriálu se fanoušci mohou těšit také na pokračování filmu Tomb Raider.

Druhou zajímavou novinkou od Netflixu bude Ostrov lebek. Streamovací gigant má v plánu pokračovat ve filmovém Monsterverse, které se zrodilo v roce 2014 filmech Godzilla a později bylo rozšířeno filmy Kong: Ostrov lebek (2017) a Godzilla vs. Kong (2021). Animovaný seriál bude novou epickou kapitolou tohoto universa a příběh se zaměří na osud ztroskotaných lidí, kteří musejí přežít na nejnebezpečnějším místě na Zemi - na ostrově, jenž je domovem kolosálních příšer.

Animaci bude produkovat a psát Brian Duffield (Pod vodou - Underwater). K projektu se připojuje také Powerhouse Animation, studio zodpovědné za filmy Castlevania a Blood of Zeus.