Duše jsou opět pohromadě. Společně se vydaly do podzemní laboratoře odhalit tajemství vzniku Que T. Skupina narazila na nejedno překvapení a některá z nich jim vyrazila dech. Pokračujeme již dnes! 

CO SE STALO POSLEDNĚ? 

Naši skupinu jsme opustili v hostinci na úpatí hor, ze kterého se Brindal, Thom, Anthony a Mistral chystali vyrazit na nebezpečnou cestu přes skály, aby našli Que T. Ten se zavřel na sídlo jeho rodičů a nechtěl být nalezen. Během nočního rozjímání ale změnil svůj názor, rozhodl se za zbytkem skupiny sám přijít a kompletní Věčné duše se společně vrátily do Vily, aby odhalily tajemství o vzniku Que T.

Přečtěte si také: V narozeninové epizodě čeká Věčné duše truchlení.

Duše vyrazily do pracovny stvořitele Que T. a otce zesnulého Zozua, Pozua. V této pracovně jim Mistral ukázal skryté místnosti, které je postupně dovedly až k vodopádu a velkým dveřím, u kterých zemřel Zozu. Stejně jako při předchozí návštěvě tyto dveře hlídali dva mechaničtí berani. Hrdinové se do nich s vervou pustili a svého padlého přítele pomstili.

Následně vstoupili do velkých dveří, které skrývaly velké překvapení - mechanické divadlo, které si můžete přehrát pod tímto odstavcem.

Hupperdook, tu tu tu tu tu.... Cože, už zase pokračujeme? Tahouni se na divadlo nemohli vynadívat. Když se od tohoto pohledu, který je pobavil, dojal a velmi potěšil, vrátili opět do svých rolí, pokračovali hlouběji do tajného komplexu. Podařilo se jim nalézt mechanické výtvory Pozua. Mistral si vzal mechanickou rukavici, Que T. zvláštní boty a Thom brnění a čmeláka. Všechny tyto výtvory ovšem musely být něčím napájeny. Duše zjistily, že k tomu slouží dva typy krystalů, které naštěstí v laboratoři také nalezly.

Parta pokračovala podzemím stále dále až do místnosti, ve které se před nimi objevila obrovská kopie Que T. S tímto obrem se utkala a dokázala ho rozebrat na součástky.

Ač se může zdát, že prozkoumávání podzemí toho tolik nepřineslo, opak je pravdou. V průběhu celého putování se Que T. neustále ukazovaly tajemné vize. Ty byly tak realistické, že si Que odvodil, že se jednalo o vzpomínky na jeho minulý život. Zjistil, že předtím než se stal Que T., byl trpasličí ženou jménem Ingel. Na deník a zážitky této Ingel narazila celá skupina ještě v rámci prequelu Věčné duše: Počátek na Eiselcrossu.

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Jak se Que T. vypořádá s informacemi o svém minulém životě?

• Zvládnou Thom a Mistral zprovoznit nové vybavení a nezabít se s ním?

• Věčné duše dostaly level 7 - jak se jim podaří nahazování životů?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube a také přímo zde na stránkách Nerdfixu!