Poslední bondovka Daniela Craiga měla do našich kin zamířit už 8. 4. To se ale mění, jelikož tvůrci v obavách ze šíření koronaviru COVID-19 odložili plánovanou premiéru. Na v pořadí pětadvacátý příběh legendárního agenta 007 si tak budeme muset počkat až do listopadu/novembra. Je však třeba připomenout, že už dříve byla kvůli hrozící epidemii zrušena čínská premiéra snímku a plánované turné.

Proto nyní přejděme na veselejší téma. Před nedávnem se totiž režisér No Time To Die, Cary Fukunaga, rozpovídal o tom, jak bude poslední Craigova bondovka propojena se staršími filmy z této oživené série.

Podle všeho se dočkáme dořešení palčivých otázek souvisejících se vztahem Bonda a Vesper Lynd z Casina Royale, jež skrývala děsivé tajemství. To nám mimo jiné představilo i tajemnou organizaci Spectre, s níž se agent 007 později setkal tváří v tvář ve stejnojmenné bondovce. Tam také potkal svůdnou Madeleine Swann, která jej bude doprovázet i v No Time To Die (Není čas zemřít).

Je však otázkou, jaký příběh na nás vlastně Fukanaga chystá. Vzhledem k tomu, že se ve filmu mimo jiné objeví i Stavro Blofeld, Bondova odvěká nemesis, můžeme čekat cokoliv. A ani další z padouchů v podání Ramiho Maleka dosud neodhalil své karty.

Jak se těšíte na No Time To Die? Dejte nám vědět v komentářích.