Předplatitelé Netflixu se mohou nechat vtáhnout do historie klasických videoher prostřednictvím nového dokumentárního miniseriálu High Score (česky Nejvyšší skóre), který je rozdělen na šest dílů. Všech šest dílů je nyní dostupných s českými titulky.

První díl se zaměřuje na svět arkádových her, které ovládají Space Invaders a Pac-Man, zatímco domů si hráči kupují hlavně kazety od Atari, ovšem pouze do doby, dokud jeden pořádně drahý průšvih nezapříčiní jejich pád. V druhém díle do světa videoher vstupuje japonský výrobce hraních karet Nintendo. Firma sklidí obrovský úspěch s titulem Donkey Kong a díky konzoli NES záhy ovládne segment domácího hraní.

Ve třetím díle se dozvíte o historii RPG her a adventur inspirovaných fenoménem Dungeons & Dragons, zatímco čtvrtý vypráví o válce konzolí, kdy se na trh dostává konzole Genesis od Segy a její superrychlý ježek Sonic.

V pátém díle se podíváte na bojové hry Street Fighter a Mortal Kombat a v závěrečném šestém díle do úplně jiného levelu. Nintendo se pouští do 3D světa se hrou Star Fox, Wolfenstein rozšiřuje popularitu stříleček z vlastního pohledu a Doom zvedá laťku multiplayeru.

Názory na High Score jsou pozitivní i negativní. Někteří dokumentu vyčítají, že se zaměřuje pouze na některé oblasti historie a vynechává jiné zajímavé části.