Disney+ se přednedávnem pochlubil trailerem na nový dokumentární seriál od National Geographic, který ponese název Welcome to Earth. A jelikož průvodcem celého seriálu bude Will Smith, tak je dost pravděpodobné, že onen název seriálu je odkazem na ikonickou hlášku ze Dne nezávislosti, po které Smithova postava dala havarovanému nepřátelskému emzákovi po tlamě. Co by vás ale na dokumentární cyklus mohlo také nalákat, je fakt, že se o něj postaral Darren Aronofsky, který seriál nejen produkoval, ale i zrežíroval. Bude to vůbec poprvé, co se tvůrce slavného snímku Requiem za sen chopí otěží režie dokumentárního projektu. Tudíž se máme na co těšit. 

Šestidílný seriál diváka zavede na nejrůznější místa na naší matičce Zemi. Will Smith tak bude šplhat po ledovcích, střetávat se s těmi nejbizarnějšími a nejpodivuhodnějšími druhy zvířat, plus i zkoumat tajemství oceánů v ponorce. Zavede nás tak na úžasná místa, na která se většina z nás nikdy nedostane. Cesta to však nebude zcela bezpečná, ovšem Smith bude mít za zády skupinku expertů, kteří mu „téměř“ zaručují, že to celé přežije. Zdá se ale, že herec to bude téměř celou dobu brát s určitým nadhledem, přičemž se můžeme těšit i na špetku nějakého toho humoru. 

Welcome to Earth však nebude jediným seriálem, ve kterém bude herecká hvězda objevovat krásy přírody. V roce 2022 se totiž dočkáme od National Geographic dalšího dokumentárního projektu, který ponese název Limitless. A jeho průvodcem tentokrát bude představitel Thora Chris Hemsworth. Skvělá zpráva je také ta, že o režii se má opět postarat Aronofsky. Tvůrci však slibují, že Limitless bude mnohem nebezpečnější poutí, oproti které bude Smithovo dobrodružství působit pouze jako procházka růžovým sadem. Tak se necháme překvapit. Seriálu Welcome to Earth se každopádně dočkáme 8. 12. 2021.