Studio IFC Films nám konečně nadělilo trailer na indie thriller The Beta Test, který před nějakou dobou slavil naprosto kolosální úspěch na řadě filmových festivalů. A pokud jste se domnívali, že život v Hollywoodu musí být jedna velká pohodička, tak nacházející snímek vás přesvědčí, že tomu tak rozhodně není. Děj se bude točit kolem jistého zasnoubeného hollywoodského agenta (Jim Cummings), který dostane tajemné pozvání na hotelový pokoj. Z onoho pozvání se vyklube nabídka „slepého“ sexu, během kterého měli agent a tajemná neznámá masku přes oči. Náš protagonista tudíž vůbec neví, komu to vlastně „hodil kotvu do přístavu“, přesně to však vyvolá sérii událostí, které ho přesvědčí o tom, že vstoupil do opravdu nebezpečného světa intrik. 

Hlavní hrdina se tak brzy poté zaplete do nového života, ve kterém budou hrát velkou roli aspekty jako nevěra, lži, plus i vražda. Celý film by měl být jednou velkou temnou satirou, která dá divákům najevo, že svět hollywoodských elit je nelítostivým a krutým prostředím, v němž si jeho obyvatelé navzájem podrážejí nohy, aby se sami mohli dostat na vrchol. Jak se bude nás hrdina snažit přijít všem věcem na kloub, začne si zároveň uvědomovat, že si tím ničí nejen svůj vlastní život, ale i život svých blízkých a milovaných. A pokud s tím rychle nezačne něco dělat, tak hrozí, že ve výsledku kompletně přijde i o své lidství. 

O scénář a režii se postarali PJ McCabe a Jim Cummings, oba dva navíc mají ve filmu primární role. Snímek zaznamenal obrovský úspěch na filmovém festivale v Berlíně, odkud si odnášel samé pochvalné reakce. Tak uvidíme, zda se bude jednat o zaslouženou chválu. Premiéry filmu se dočkáme již za pár dní, respektive 5. 11. 2021.