Filmů s tajemnými a zlými kulty se v posledních letech začíná trochu přetrhávat pytel. A dalšího se dočkáme už za necelý měsíc. Studio Well Go USA tak přednedávnem představilo oficiální trailer na horor The Long Night, na který se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Grace (Scout Taylor-Compton), která se se svým partnerem (Nolan Funk) vydává na jih Spojených států hledat svou tajemnou a ztracenou rodinu. A to především své rodiče, které nikdy nepoznala. Slibná stopa pár zavede do tajemného domu uprostřed ničeho, ve kterém však nikdo nežije. Grace a její kluk se proto rozhodnou, že zde přes víkend zůstanou. To se ale brzy ukáže být opravdu velice fatální chybou. 

Už během prvního dne si Grace rychle uvědomí, že s domem je něco v nepořádku. I přesto cítí, že ji něco nutí zůstat. Jakmile ale padne noc, před domem se objeví členové hrozivého kultu, kteří mají s Grace své vlastní plány. Kult tak začne oba dva mladé lidi terorizovat, aby mohl naplnit prastaré a zvrácené proroctví, které se týká konce všech časů. Ono proroctví se se vší pravděpodobností týká dosud nenarozeného dítěte Grace, o které kult jeví zájem. Z traileru je ale taktéž patrné, že Grace se mu nakonec rozhodne postavit, ale má proti nebezpečné skupině, která očividně ovládá jakousi nadpřirozenou moc, vůbec nějakou šanci? A jak do toho všeho vůbec pasuje minulost její rodiny? Ať už je to jakkoliv, tak pokud vám to celé připomíná film Rosemary má děťátko, tak vězte, že určitě nejste sami. 

O režii se postaral Rich Ragsdale, který se především živí jako filmový skladatel. Zkušenosti v roli režiséra už ale má, například v roce 2005 představil svůj celovečerní debut, kterým byl horor The Curse of El Charro. Scénář si vzali starost Robert Sheppe a Mark Young. Oficiální premiéry filmu se dočkáme 4. 2. 2022.