Studio A24, které nám v minulosti nadělilo hororové klenoty jako Děsivé dědictví a Slunovrat, představuje v oficiálním traileru pro svůj další snímek, který ponese název X. Příběh se bude odehrávat v roce 1979 v Texasu. Zaměří se na skupinu mladých lidí, kteří se rozhodnou na venkovně natočit film pro dospělé. Jeden z místních je tak doveze na místo, které je pro tyto účely více než ideální. Na onom místě žije také postarší pár, který mladé filmaře vřele uvítá. Když se však následně pustí do práce, brzy zjistí, že jejich hostitelé mají ve skříních pěkně ošklivé kostlivce. Možná i dokonce doslova! Poklidné a zábavné natáčení se tak brzy změní v boj o holý život. 

Manželka starého vlastníka farmy, na které filmaři přebývají, totiž trpí jakousi hrůznou nemocí. Vždy po setmění vyleze ze své postele, přičemž následně začne terorizovat každou živou duši, která se nachází poblíž. A i přestože se na první pohled možná jedná o slabou a nemohoucí babku, filmařská mládež z velkoměsta brzy zjistí, že si s ní rozhodně není radno zahrávat. A to tím nejhorším způsobem. Podle začátku samotného traileru je zcela evidentní, že film se silně inspiroval hororovou klasikou Texaský masakr motorovou pilou, ve které jsme se jedné smrtelně nebezpečné a šílené rodinky taktéž dočkali. 

Režii a scénář filmu si vzal pod palec veterán hororového žánru Ti West, který stojí za celou řadou jak hororových filmů, tak i seriálů. Za zmínku stojí například Dům ďábla, V/H/S a Svatyně zla. Taktéž se podílel na tvorbě seriálů jako Vřískot, Na jih od pekla a Exorcista. Ve filmu se dočkáme herců jako Mia Goth, Jenna Ortega, Martin Henderson, Brittany Snow, Owen Campbell, Stephen Ure a Scott Mescudi. Premiéra je stanovená na 18. 3. 2022.