Natáčení nových dílů jednoho z nejúspěšnějších seriálů Netflixu se pravděpodobně znovu dalo do pohybu. Čtvrtá sezóna Stranger Things se připomíná tweetem, který na straně fanoušků nejspíš zanechává ještě více nezodpovězených otázek, než kolik jich bylo doposud.

Tvůrci tímto způsobem chtěli vyslat do světa zprávu, že se produkce tolik očekávaného pokračování po delší pauze znovu obnovila.

V příspěvku na Twitteru mohou fanoušci za filmovou klapkou spatřit hodiny, které jsou sice rozmazané, ale barevné tóny jejich okolí laděné do modra napovídají, že se jedná o záběr z druhé dimenze. To nakonec potvrzuje i samotný text tweetu, který praví: „Mezitím v Upside Down.

Zajímavostí je, že se na klapce se objevují čísla „8.19“ a „79,“ což by teoreticky mohlo odkazovat na 19. srpna 1979, kdy se sovětští kosmonauté Vladimir Ljachov a Valerij Rjumin vraceli zpět na Zemi poté, co strávili celkem 175 dní ve vesmíru. Třetí sezóna Stranger Things totiž diváky přibližně ve stejném období zanechala na vojenské základně v Rusku, kde se tamní vědci snažili znovu prolomit bránu temnoty

Nová řada seriálu, zejména pak její první díl s názvem The Hellfire Club, by měla fanouškům více přiblížit příběh Hoppera. Datum, kdy se diváci dozví, jak se z Hoppera stal detektiv drsňák a jakým směrem se jeho postava vydá po vzkříšení, zatím zůstává ve hvězdách. Ross Duffer však už nyní prozradil, že nadpřirozené cestování mezi dvěma světy čtvrtou řadou rozhodně neskončí.