Warner Bros. Animation a DC Comics šlapou ohledně informací o připravovaném animovaném filmu Injustice pořádně na plyn. Kromě nedávných informací ohledně data vydání a odhalení Blu-ray coveru se nyní studio vytasilo našlapaným trailerem.

Minutu trvající ukázka se zaměřuje na Jokera a jeho doposud nejďábelštější plán na to, jak uvrhnout svět do chaosu. Tentokrát si však nebere za cíl Batmana, ale zaútočí přímo na největšího hrdinu Metropolis Supermana a jeho nejbližší partnerku Lois Laneovou, včetně jejich doposud nenarozeného dítěte.

Ti, co znají herní a komiksovou předlohu vědí, co bude následovat. Po těchto událostech část Justice League uvrhne svět do svého područí a druhá část v čele s Batmanem budou proti těmto novým pořádkům bojovat. Jestli bude film věrně kopírovat události ze hry, tak nás čeká dospělé animované drama s přesahem do DC multivesmíru. Nutno dodat, že vyspělý příběh byl hlavní devízou celé hry Injustice: God Among Us, protože do té doby takové příběhy v čistě bojových hrách nebyly normou a studio NetherRealms tím tak trochu změnilo nastolené pořádky.

Batmana a Supermana si nově nadabují Anson Mount a Justin Hartley a oba rozhodně mají na co navazovat. Neméně zásadní roli Jokera hlasem podpořil Kevin Pollak. Na tuto trojici a na hromadu dalších postav se můžeme těšit již 19. 10. tohoto roku a my se moc těšíme.