Super Bowl se v posledních pár letech proměnil, a kromě sportu se věnuje i trailerům na filmy. Dočkali jsme se prvních záběrů očekávaných Disney+ Marvel seriálů, které si teď rozebereme.

The Falcon and the Winter Soldier

První část třicetisekundové upoutávky byla věnována seriálu The Falcon and the Winter Soldier, kterého se dočkáme ke konci tohoto roku. Hlavním záporákem bude Zemo, kterého jsme již mohli spatřit v Civil War, bohužel jeho role byla menším zklamáním. Z uniklých snímků lze potvrdit, že bude mít i svou slavnou fialovou masku.

Krom pár akčních scén se nám dostal i pohled na zřejmě druhého záporáka. Wyat Russel si zahraje Johna F. Walkera, kterého fanoušci mohou znát pod superpadoušským jménem Super-Patriot. Jedná se o amerického agenta, který na sebe vezme podobu Kapitána Ameriky, aby fungoval jakožto propaganda. V komiksech se stane později mocným záporákem.

WandaVision

Ke konci tohoto roku se dočkáme i seriálu WandaVision, který byl přesunut z roku 2021, kvůli filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Již teď je zřejmé, že půjde o šílenou fantazii, protože z traileru lze poznat, že půjde o mix sitcomu a Black Mirror. Většina si určitě všimla scény, ve které má Wanda kostým z původních komiksů a seriálů. Ovšem větší wow efekt vyvolala sekundová scéna, kdy Wanda a Vision stojí nad kolíbkami, ze kterých děti vyplivly dudlíky. V komiksech pomocí svých schopností vytvořila Wanda dvojčata, která jsou částečně stvořená z duše samotného Mephista. Později se objevila i v sérii New Mutants pod přezdívkami Wiccan a Speed. Znamená to tedy, že se dočkáme v blízké době uvedení Mephista, krále démonů a dimenze Peklo? Šušká se totiž, že by se měl objevit v pokračování Doctora Strange.

Loki

Poslední záběr traileru byl věnován Lokimu. Člověk by si řekl, že z jednoho záběru nelze nic zjistit. Ovšem tady jste na NerdFixu, kde vás chceme o všem informovat, a tak jsme se na vše podívali zblízka. Seriál Loki bude navazovat na Endgame, kde se Loki z roku 2012 zmocnil Teseraktu a unikl. Bude cestovat napříč světy a různými časovými obdobími. V ukázce ho můžeme spatřit v podivné kombinéze s podivnými znaky. Tím byla potvrzena existence organizace Time Variance Authority, která napříč multiversem dohlíží na cestování časem a jeho zneužívání. Několikrát zachránila vesmír a dokonce soudila She-Hulk poté, co zachránila z jejich vězení Two Gun Kida. Je tedy šance, že seriál nabídne první ukázku na naši zelenavou krásku? Přece jen se připravuje i její seriál.

Black Widow

Malinkého teaseru se dočkala i nadcházející Black Widow. Dočkali jsme se minimálně nových záběrů. Důležité je ovšem pozvednout teorie o cestování v čase. Unikly totiž fotky Funko figurek, kde můžeme vidět Black Widow držet pymovy částice. Je tedy dost možné, že se Widow pár sekund před svou smrtí v Endgame vydá na cestu do minulosti, aby zachránila své přátele. Další teorie se točí kolem samotného Taskmastera. Je totiž dost možné, že se jedná o Natašu samotnou, soudě podle pár záběrů, kde mají identické pohyby. Na odpovědi si musíme počkat do 24. dubna, kdy má film premiéru.