Během tohoto úterý se fanoušci Borderlands dočkali první fotografie z natáčení filmové adaptace této oblíbené looter-shooter série. Obrázek zveřejněný americkou herečkou Jamie Lee Curtis obsahoval zastíněnou siluetu Cate Blanchett v kostýmu sirény Lilith, hlavní postavy filmu, která bude mít za úkol zachránit dceru nejmocnějšího S.O.B. vesmíru, Atlase.

Přečtěte si také: Na veřejnost se dostal první obrázek z natáčení filmového Borderlands, je v tom však jeden háček

Zprvu to vypadalo, že se jednalo o takový nepovolený, ale neškodný únik z hlavy zmiňované Jamie Lee Curtis. Během včerejšího dne se však na oficiálním twitterovém účtu BorderlandsFilm objevilo dalších pět fotek, které ve stejném stylu odhalují zbytek kladných hlavních postav filmové adaptace.

Na přiložených fotografiích můžete vidět bývalého vojáka jednotky Crimson Lance Rolanda (Kevin Hart), roztomilou, ale zároveň vražednou a šílenou Tiny Tinu (Ariana Greenblatt), jejího silného osobního strážce Kriega (Florian Munteanu), archeoložku Tannis (Jamie Lee Curtis) a otravného robota Claptrapa, kterému svůj hlas propůjčí oblíbený Jack Black.

Stejně, jako tomu bylo u předchozí fotografie Lilith, obrázky toho moc neukazují. Pokud ale patříte mezi fanoušky videoherní předlohy, určitě na siluetách poznáte Rolandovo klasické vojenské oblečení, roztomilé králičí uši Tiny Tiny, Kriegovu ozubenou palici s kotoučem od cirkulárky a Claptrapa v jeho klasické póze.

Za nás musíme říct, že i když toho na fotkách není zas tak moc vidět, předem musíme pochválit členy realizačního týmu, kterým se povedlo vytvořit kostýmy téměř přesně podle videoherní předlohy. Teď už jen stačí počkat na moment, kdy nám společnost Lionsgate Films představí oficiální trailer a datum uvedení do kin.