Netflix vydal trailer na svůj nadcházející seriál s názvem Sex, Love & goop, na který byste se určitě měli podívat spíše se svou druhou polovičkou. O zábavu, u které se může sejít celá rodina, se určitě jednat nebude. Řešit se totiž bude především intimita, láska a sexuální praktiky. Seriálem bude diváka z podstatné části doprovázet herečka Gwyneth Paltrow, která se taktéž chopí otěží výkonného producenta. Účast herečky není náhodná. Gwyneth Paltrow je totiž zakladatelkou společnosti goop, která se zabývá tématy jako lifestyle, wellness a sexuální zdraví. Na tvorbě seriálu se tak její společnost výrazně podílela. Co si budeme povídat, tahle netflixová novinka bude určená především pro dámy. 

Seriál se zaměří na čtyři páry, které se pokusí uhladit vrásky na svých romantických vztazích. K tomu jim dopomůže hned několik sexuologů, kteří jednotlivým párům nabídnou různorodé způsoby řešení. Jeden pár tak například čelí rozvodu, přičemž následně zjistí, že důvod jejich rozpadajícího se vztahu, se kterým to šlo od desíti k pěti, spočíval především v jejich nedostatečném milostném životě. Další pár čelí nejen nátlaku ze strany ostatních rodinných členů, aby už konečně měl děti, ale i postelovému problému, kvůli kterému se manželce nedaří dosáhnout orgasmu. A pak se v seriálu dočkáme i postaršího páru, který chce dokázat, že postelové radovánky si člověk může užít v kterémkoliv pokročilém věku. 

V seriálu tak uvidíme reálné experty, kteří se těmito tématy zabývají i v reálném životě. To znamená, že se dočkáme jmen jako Michaela Boehm, Jaiya, Amina Peterson a Darshana Avila. Šestidílný seriál na Netflixu uvidíme 21. 10. 2021.