Nový Spider-Man s podtitulem No Way Home patří v současné době mezi nejočekávanější superhrdinské blockbustery a rozhodně se není čemu divit. První teaser trailer, jenž zlomil rekord ve sledovanosti během prvních 24 hodin od vydání, potvrdil velké množství fanouškovských spekulací. Třetí film nové série s Tomem Hollandem v hlavní roli skutečně propojí zatím všechny live–action spidermanské série.

Přečtěte si také: Spider-Man: Bez domova láká na návrat starých známých

První trailer potvrdil převážně spekulace o známých padouších. Fanoušci se tak mohou těšit na Doctora Octopuse ze série od Sama Raimiho, kterého opět ztvární Alfred Molina, a Green Goblina, jehož smích velmi připomíná hlas Willema Defoea. Raimiho vesmír však nebude tím jediným, který se objeví. Potvrzený je totiž i Jamie Foxx, který si zopakuje roli Electra ze série The Amazing Spider-Man. Některé snímky z traileru taktéž poukazují na přítomnost Sandmana a Lizarda z obou starších vesmírů.

Otázkou ale zůstává, jestli se ve filmu kromě Toma Hollanda objeví i jiný Spider-Man. Zatímco přítomnost oblíbeného Tobeyho Maguirea zůstává na hranici spekulací, Andrew Garfield by se v novém filmu mohl skutečně objevit. Na internet totiž v posledních několika hodinách unikla fotografie setu z natáčení, na které se nachází Holland a Garfield ve spidermanských oblecích.

Tato leaknutá fotografie by se v dnešní době dala brát jako fake, který vytvoříte za pár minut ve Photoshopu. Olej do ohně ale přilila společnost Sony, jež se okamžitě postarala o to, aby leaknutý snímek nadobro zmizel. To se však samozřejmě nestalo, protože internet je zázračné místo, kde se všechno šíří rychleji než mor.

Krok Sony tudíž lehce naznačuje, že by obrázek mohl pravdivý. Samozřejmě, samotné odstranění by taktéž mohlo být z důvodu zabránění šíření fám. To je však méně pravděpodobné, protože se Sony ke svému kroku vůbec nevyjádřila a nadále mlčí.

Přečtěte si také: Sony Pictures má nový název pro svůj superhrdinský vesmír

I přes všechny tyto důkazy nechceme pravdivost obrázku potvrzovat. Pokud Sony nevyjde s oficiálním vyjádřením, pravdu o přítomnosti Andrewa Garfielda a Tobeyho Maguirea se dozvíme až 17. prosince/decembra 2021, kdy se Spider–Man: No Way Home objeví na plátnech kin.