Právě dnes u nás oficiálně vstupuje do kin dlouho očekávaný MCU snímek Spider-Man: Bez domova, který zatím sklízí jedno pozitivní hodnocení za druhým. V některých částech světa se už ale dočkali premiéry včera, přičemž na internet kvůli tomu uniklo něco, co pravděpodobně nikdo nečekal. Jak je u marvelovek známo, na konci závěrečných titulků se vždy objeví nějaká dodatečná scéna, která naláká na další MCU dobrodružství. V případě třetího Spider-Mana to však zašlo do zcela nových mezí. Potitulková sekvence třetího Spider-Mana totiž divákům nabídne zcela první trailer na druhý díl Doctora Strange, který ponese název in the Multiverse of Madness. Na uniklý trailer se můžete podívat výše.

Kdyby náhodou bylo video nedostupné, omlouváme se za to. Disney s Marvelem se samozřejmě snaží videa s uniklým trailerem likvidovat. V rámci možností se ho pokusíme vždy updatovat. 

První trailer nám přislibuje návrat nejenom starých známých z prvního dílu, kterými jsou doktorka Christine Palmer (Rachel McAdams), parťák Wong (Benedict Wong) a Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), ale i Wandy Maximoff (Elizabeth Olson). Ta se stále vyrovnává s událostmi, ke kterým došlo v seriálu WandaVision. Strange však Wandu nepřišel soudit, místo toho ji chce požádat o pomoc s problémem, který zahrnuje mnohovesmír. A jak se zdá, problém to bude opravdu pořádný. Trailer nám nabídne pohled na jakousi zdeformovanou verzi New Yorku, bizarní cestování napříč paralelními světy, a dokonce i zvrácenou temnou verzi samotného Strange, která bude se vší pravděpodobností hlavním záporákem filmu. Někteří fanoušci se tak domnívají, že druhý díl by mohl být určitým způsobem napojený na animovaný seriál What If…?, ve kterém se objevila Strangeova zlá verze Evil Strange Supreme. Druhý díl taktéž představí zcela novou MCU postavu, kterou bude America Chavez (Xochitl Gomez), lépe známá pod pseudonymem Miss America. Na oficiální synopsi filmu si ale ještě budeme muset počkat. 

O druhý díl Doctora Strange se postaral Sam Raimi, tvůrce milované spider-manovské trilogie z nultých let. Do superhrdinského světa se tak poprvé vrací od doby, co v roce 2007 natočil Spider-Mana 3. Premiéra filmu je stanovená na 5. 5. 2022. Těšíte se?