Když jsme se krátce po začátku nového roku dozvěděli, že nadcházející komediální akčňák Ghosted s Anou de Armas a Chrisem Evansem v hlavních rolích vyjde v půlce jara, rázem bylo jasné, že k nám v nejbližší době dorazí také nějaký ten první oficiální trailer. A přesně na ten se můžete podívat výše.

Zpočátku se zdá, že na nás čeká klasická romanťárna se dvěma sympatickými lidmi, kteří se do sebe zabouchnou hned po seznámení. Cole Riggan (Evans) se rozhodne pozvat na rande tajemnou mladou ženu jménem Sadie (Armas), která je však ochotná někam vyrazit okamžitě. A věci jdou jako po másle. Cole a Sadie si rozumí, baví se spolu, přičemž jakmile padne noc, tak spolu skončí v posteli. Ideální začátek nového vztahu. Během následujících dní ale Sadie přestane reagovat na Coleovy zprávy, což ho samozřejmě náležitě znervózní. A není se čemu divit, protože ghosting dokáže být někdy fakt bolestivý. 

Cole se proto následně rozhodne vydat se do Londýna, aby Sadie našel, protože ji nechce nechat jen tak plavat. K jeho velice nemilému překvapení ho ale unese jakási banda ozbrojenců, která je připravená ho bolestně mučit. Naštěstí mu ale zachrání krk přímo sama Sadie, ze které se vyklube agentka CIA. Ta je evidentně na nějaké extrémně nebezpečné misi, kterou může splnit jenom schopný a dobře vycvičený jedinec.

Což Cole rozhodně není, protože je jenom týpek, který chtěl v Londýně strávit romantickou chvilku se ženou, do níž se zakoukal. Přesto se ale bude muset smířit s tím, že ho čeká zběsilá jízda, ve které může přijít o život. Ale kdo ví, třeba ho to ve výsledku se Sadie více sblíží. Film by měl údajně v mnoha ohledech připomínat slavný snímek Honba za diamantem z roku 1984.

O režii filmu se postaral Dexter Fletcher, jehož posledním natočeným filmem byl Rocketman z roku 2019, který se zaměřoval na hudební kariéru Eltona Johna. Za scénář ke Ghosted jsou zodpovědní Rhett Reese a Paul Wernick, kteří také společně pracovali na obou dvou dílech Deadpoola.

Dále se ve filmu představí herci jako Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Lizze Broadway, Mustafa Shakir a Fahim Fazli.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 21. 4. 2023.