Máme tady finální trailer pro chystaný horor Antlers a s ním teorii, o jakého tvora se Lucas stará. Slyšeli jste někdy o Wendigovi? Jedná se o mytické stvoření, které se vyskytovalo v příbězích původních obyvatel Ameriky, indiánů. Wendigo je popisován jako monstrum s některými lidskými vlastnostmi nebo jako zlý duch, který může posednout člověka a postupně ho na monstrum změnit (druhá verze se nám do filmu hodí víc).

Wendigo je popisován asi takto. Má až neuvěřitelně vyzáblé tělo s pokožkou zbarvenou do žluta nebo šediva. Přes jeho tenkou kůži jsou vidět vylézající kosti a oči, které jako by trochu svítily jsou zalezlé hluboko uvnitř důlku. V puse má dlouhé tesáky a místo prstů obrovské drápy. Nic, co byste chtěli potkat v noci v lese. Důležitá informace je, že Wendigo se rád živý lidským masem, takže jde de facto o kanibala.

Moje teorie je tedy taková, že se Lucas stará o člena svojí rodiny, kterého posednul duch Wendigo. Postupně se muž mění v rohaté monstrum a dostává chuť na lidské maso až nakonec vyrazí na lov. Co myslíte vy, vypadá nestvůra z traileru jako Wendigo? A může být moje teorie správná? Pouze připomínám, že premiéra filmu je až 17. dubna/apríla 2020, takže máme ještě spoustu času na divoké teorie.