Není to ani týden, co jsme vás informovali, že pokračování úspěšného animáku Mortal Kombat Legends: Scorpions’s Revenge bude mít premiéru již 31. srpna/augusta. Nyní si pro nás Warner Bros. připravili první trailer, který nastiňuje, co nás bude v Battle of the Realms čekat.

Přečtěte si také: Animovaný Mortal Kombat Legends má konečně datum vydání

Ve filmu se objeví staré známé tváře, jako je Lord Raiden (Dave B. Mitchell), Scorpion (Patrick Seitz), Shang Tsung (Artt Butler), Sonya Blade (Jennifer Carpenter), Johnny Cage (Joel McHale) nebo Liu Kang (Jordan Rodrigues). Dojde také na představení postav, které se v animované podobě objeví zcela poprvé. Mezi již známé nováčky patří D’vorah a Lin Kuei Grandmaster. V traileru jsme ale také mohli zahlédnout Jade a Baraku.

Co se příběhu samotného týče, tak ten se odehrává přesně po událostech prvního dílu. Naši Earthrealm hrdinové sice minule vyhráli, ovšem císař Outworldu Shao Khan se nehodlá jen tak vzdát. Zaútočí na bojovníky Earthrealmu a donutí je účastnit se posledního Mortal Kombatu, který rozhodne o osudu všech říší. Mezitím se Scorpion snaží najít mystickou relikvii Kamidogu, ještě před tím, než bude použita ke vzkříšení One Being, což by znamenalo konec celého vesmíru.

Tak co říkáte na první trailer? Myslíte, že se bude jednat o stejně parádní podívanou, jako nabídl první díl? Jen se nám pochlubte do komentářů a pokud se už nemůžete Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms dočkat, nemusíte zoufat, jelikož animák dorazí již 31. srpna/augusta.