Scorpion a Sub-Zero nebudou v kinech bojovat v lednu/januári nadcházejícího roku, ale později. Připravovaný film Mortal Kombat byl odložen. Důvodem je koronavirus, stejně jako u dalších vysoce rozpočtových produkcí.

S informací přišel koproducent Todd Garner. Ten neskrýval, že stále probíhají práce na scénáři. Dle původních předpokladů mělo být vše pomalu připraveno, ale COVID-19 do celého plánu výrazně promluvil a štábu dokonce chybí natočení některých důležitých záběrů.

Garner také naznačil, že bychom v dohledné době neměli vidět debutový trailer a bohužel nemá dojít ani k informacím týkajících se data premiéry. A to prý až do momentu, než se kina znovu neotevřou. To je pochopitelné, když se podíváme, jak dopadl letní trhák Tenet od Christophera Nolana.

Mortal Kombat film podle stejnojmenné série od NetherRealm Studios režíruje Simon McQuoid. Do přípravy a natáčení jsou zapojeni profesionální herci bojových umění a kaskadéři. Výsledkem má být krvavá a brutální podívaná stejně jako v případě her. Bohužel neznáme podrobnosti o příběhu, ale očekává se, že v něm budou figurovat známé postavy jako Sub-Zero, Scorpion, Jax, Raiden, Mileena, Shang Tsung, Sonya nebo Kano.

Pokud máte rádi Mortal Kombat, tak připomínáme animovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge. Naše recenze zde.