Po opravdu hodně dlouhém čekání se příští týden konečně dočkáme premiéry nadcházejícího snímku Morbius, ve kterém hlavní roli komiksového upíra ztvární Jared Leto. Dočkali jsme se už několika trailerů a klipů, tudíž mnozí fanoušci jsou zvědaví, zda se bude opravdu jednat o kvalitní a dobrou podívanou. A jak už tomu tak u větších filmů bývá, nějaký ten čas před oficiální premiérou byl snímek zpřístupněn i kritikům a novinářům. Podle nedávných zvěstí se však zdá, že mnozí z nich z filmu příliš odvaření nejsou. S informací přišel Brandon Matthews, redaktor z Geek Worldwide, který oznámil následující:

,,Slyšel jsem od několika novinářů, kteří ten film již viděli, že je nudný a uspěchaný. A že je zkrátka nekonzistentní a špatný. Občas to má dobré momenty a dva až tři easter eggy, ale jinak byste se na to měli podívat spíše až doma.“ 

Je tak rozhodně možné, že Morbia čeká podobný osud, který potkal například i druhá díl Venoma s názvem Let There Be Carnage. Ten kritici vyloženě bombardovali negativními reakcemi, ovšem mnozí diváci si film naopak vychvalovali. Co se týče období pandemie koronaviru, tak Morbius patří mezi největší smolaře. Původně měl film vyjít už 10. 7. 2020, nicméně tehdy pandemie udeřila plnou silou, tudíž pak následovala celá série odkladů. Film bude vyprávět příběh Michaela Morbia, původně doktora, který trpěl velice vzácnou krevní chorobou, jež mu eventuálně měla přivést smrt. Zachrání ho však jistý nepovedený experiment, který z něj ale zároveň udělá hrozivou a smrtící bytost. 

Kromě Leta se ve filmu dočkáme dalších herců, mezi ně bude patřit například Tyrese Gibson jako FBI agent Simon Stroud, Matt Smith jako Loxias Crown, který by se později měl stát upírským padouchem jménem Hunger, Adria Arjona jako Morbiova snoubenka Martine Bancroft a Jared Harris jako Morbiův mentor Emil Nikos. O režii snímku se postaral Daniel Espinosa, scénář zas zpracovali Matt Sazama a Burk Sharpless.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 4. 2022. Tak uvidíme, zda budou diváci se zklamanými novináři na film sdílet názor.