Novodobá verze Sebevražedného oddílu pod taktovkou Jamese Gunna byla jednou z nejzábavnějších a nejšílenějších podívaných letošního roku. Jak by také ne, však Gunn už je ostřílený scénárista s dobrým smyslem pro humor, který ve svých filmech skvěle ventiluje.

Před nedávnem ale přišel s překvapivou informací, že jeden ze členů oddílu, který byl do té doby mnohými fanoušky pokládán za mrtvého, nakonec přeci jenom přežil. Podle režiséra se v jeden moment musíme pozorně podívat na monitory v jedné z počátečních scén, díky kterým zjistíme, že životní funkce jisté postavy ještě stále šlapají dál. 

TDK je zkratkou pro postavu, která si říká The Detachable Kid. Ve filmu jsme ho mohli vidět na úplném začátku na noční pláži, kde dojde k hromadnému masakru určitých členů Sebevražedného oddílu. Jeho schopností bylo oddělit si od těla své končetiny a telekineticky je pak ovládat podle potřeby. A jelikož jsme se chtěli ujistit, že Gunn nekecal, tak vám zde ukážeme obrázek z filmu, který režisérova slova opravdu potvrzuje. Zatímco jiné postavy plážové scény jsou již označeny za zesnulé, pro TDK to patrně ještě stále neplatí. 

Když se nad tím člověk zamyslí, tak to vlastně dává smysl. Naposledy jsme TDK viděli ležícího (a bezrukého) chrchlat krev na pláži, ale očividně byl stále ještě naživu. Však mu taky jenom rozstříleli ruce, to rozchodí!