Práce novinářů mnohdy není snadná. I přestože jejich zájmem je informovávat veřejnost, mnohdy se z nich stanou celebrity, které zdobí titulní strany lifestylových magazínů. Podobně na tomu bude i hlavní postava v nadcházející francouzské tragikomedii, která ponese název France. Představí se nám v ní herečka Léa Seydoux, která si nedávno zahrála „bond girl“ Madeleine Swann ve filmu Není čas zemřít. Snímek si vzal na starost Bruno Dumont, který patří mezi nejznámější francouzské filmaře současnosti. Film již premiéroval na festivale v Cannes, kde byl nominován na Zlatou palmu. 

Příběh bude vyprávět o velice schopné, oblíbené a úspěšné televizní reportérce France, která se snaží udržet rovnováhu mezi svými nabitými pracovními povinnostmi, které ji zavedou jak na konference s francouzským prezidentem, tak i do válečných zón, a svým osobním rodinným životem, v němž figuruje její závistivý manžel. France je však sama velkou hvězdou. Lidé od ní chtějí podpisy, často ji zvou do různých televizních pořadů, plus mezi svými kolegy je rozhodně populární. Obecně je France považována za jednu z nejlepších novinářek současnosti. Jednoho dne ale svým autem srazí pošťáka, což uvede do chodu pěkně bizarní události, které velice zatřesou jak s její kariérou, tak i milostným životem. 

Dumont prohlásil, že film má být satira a kritika společnosti, která se až příliš zaobírá identitou jedince. A to obzvlášť v této době, kdy média mají nesmírnou moc. Režisér v Cannes za svou kariéru zaznamenal už tři vítězství. Získal Velkou cenu jak za své mysteriózní krimi L´Humanité, tak i za válečné drama Flandry. A před dvěma lety taktéž na festivalu získal Zvláštní uznání za drama Janička z Arku. France každopádně vstoupí do kin 10. 12. 2021.