Ani studio Showtime nechce zůstat pozadu s pořádnými dávkami sci-fi žánru. Přednedávnem totiž zveřejnilo první teaser trailer na nadcházející seriál jménem The Man Who Fell To Earth. Příběh se zaměří na mimozemšťana jménem Faraday (Chiwetel Ejiofor), který jednoho dne přistane na Zemi. Během svého pobytu na Modré planetě se tak snaží zjistit, jaký je vlastně jeho účel. Naváže tak kontakt s mladou ženou jménem Justin Falls (Naomie Harris), která se mu snaží s jeho podivuhodným pátráním po svém smyslu pomoci. 

Seriál bude adaptací stejnojmenné knihy Waltera Tevise, která vyšla v roce 1963. A někteří z vás si možná ještě pamatují slavnou filmovou adaptaci z roku 1976, kde se hlavní role ujal zpěvák David Bowie. O snímek se postaral britský režisér Nicolas Roeg, přičemž jak roky plynuly, z filmu se v západním světě rychle stávala obdivovaná klasika sci-fi žánru. Celou knihu ale do celovečerního filmu jen těžko nacpete, proto musel mnoho částí z původní předlohy vynechat, případně poupravit. Nadcházející desetidílný seriál ale bude mít mnohem více prostoru na to, aby z knížky převzal to nejlepší a nejpodstatnější. Teď už se jen musíme modlit, aby to všechno dobře dopadlo. 

Showrunnerem a hlavním scénáristou celého seriálu se stal Alex Kurtzman, který se podílel na scénáři mnohých hollywoodských trháků. Mezi ně patří například filmy jako Mission: Impossible III, Star Trek (2009) a Transformers. Patří také k tvůrcům seriálů Star Trek: Discovery a Star Trek: Picard, tudíž zkušeností se sci-fi žánrem má habaděj. S vedením připravovaného seriálu mu pomůže i Jenny Lumet, která je například scénáristkou romantického dramatu Rachel se vdává. Kromě výše zmíněných se v seriálu také objeví herci jako Jimmi Simpson, Clarke Peters, Rob Delaney, Josh Herdman a Kate Mulgrew. Přesný datum premiéry zatím neznáme, rozhodně se jí ale dočkáme ještě letos.