Herec Michael Keaton to bude opět zkoušet za kamerou. V přípravě je totiž jeho film jménem Knox Goes Away, který by měl nejenom zrežírovat, ale také se v něm ujmout hlavní role. Snímek by měl vyprávět o profesionálním nájemném vrahovi, kterému byla nedávno diagnostikována demence. Ta se bude den po dni stále více zhoršovat, tudíž se zdravým rozumem se vrah bude muset brzy rozloučit. Je tu však jeden dost zásadní problém. Po vrahovi začne z nějakého důvodu jít policie. Náš hrdina tak před ní bude muset nejenom unikat, ale zároveň také přijít na způsob, jak zachránit život svého dospělého syna, který ho už nikdy nechce vidět. Má na to však jen omezený čas, kvůli svému rychle zhoršujícímu se stavu sebou tak bude muset pohnout. 

O scénář se má postarat Gregory Poirier, který je například zodpovědný za snímky jako Vítejte v Rosewood, Fáma a Lovci dinosaurů. Bude se taktéž jednat o druhý Keatonův zrežírovaný film. Tím prvním byl thriller Vánoční vrah z roku 2008, ve kterém se taktéž ujal hlavní role. Snímek vyprávěl o ženě, která se jednoho dne konečně vymaní ze vztahu plného násilí, aby mohla začít nový život na zcela jiném místě. Do života jí ale vstoupí dva muži. Nájemný vrah se sebevražednými sklony a alkoholický detektiv. Herec měl původně ve snímku pouze hrát, nicméně když z projektu vypadl původní režisér, Keaton zaujal jeho místo, aby nemusel jít celý projekt ke dnu.

O Knox Goes Away se budou starat producenti jako Trevor Matthews, Nick Gordon, Michael Sugar, Ashley Zalta, Carter Stanton a Jillian Kay. Zatím však ještě není známo, kdo všechno se ke Keatonovi připojí, stejně tak zatím neznáme ani den, kdy film vejde do kin. Produkce by každopádně měla začít někdy na konci letošního léta.