Jste fanoušci South Parku? A máte strach, že populární animovaná série dojde svému konci? Tak to pro vás máme vyloženě boží zprávu, Paramount+ právě zveřejnil datum premiéry prvního z dvou filmů, kterých se dočkáme ještě letos. Za necelý měsíc, respektive 25. 11. 2021, se dočkáme filmu South Park: Post COVID, o který se opět postarala dvojice Matt Stone a Trey Parker. A co je na tom všem úplně nejlepší? Že to nebudou jediné filmy, kterých se v brzké době dočkáme. Tvůrci totiž uvedli, že dohromady chystají až 14 snímků, které se budou odehrávat v proslulém městečku South Park. Oba tvůrci se na tom v srpnu dohodli se společností ViacomCBS Inc. 

Podle dohodnuté smlouvy bychom se tak každý rok měli dočkat dvou South Park filmů. A jelikož jich má být 14, tak ty poslední dva uvidíme až v roce 2027. Smlouva taktéž potvrzuje obnovu celé značky na Comedy Central. Navzdory pandemie koronaviru si seriál ve sledovanosti stále vedl extrémně slušně, přičemž speciální epizoda s názvem South Park: Pandemic Special, která měla premiéru před rokem, si dokonce vysloužila nominaci na cenu Emmy. Celá značka tak má i po více než čtyřiadvaceti letech své existence ohromnou popularitu. Není proto divu, že na tom tvůrci chtějí dále stavět. Paramount+ tak vydal krátký teaser na připravovaný první film, na který se můžete podívat výše. Nic nám toho sice neřekne, ale jeho účelem bylo spíše diváky ujistit, že South Park se do věčných lovišť opravdu ještě nechystá. 

O ději prvního filmu zatím nic nevíme, ale podle názvu je patrné, že bude nějakým způsobem vyobrazovat důsledky pandemie ve Spojených státech. Kromě zmíněných dvou tvůrců se ještě v roli producentů představí například Eric StoughAdrien BeardBruce Howell a Vernon Chatman. Film bude dostupný na Paramount+ od 25. 11. 2021.