Porážka Thanose udělala tečku za jednou velkou érou MCU světa. Ten se ale bude i nadále rozrůstat. Momentálně je ve své čtvrté fázi, přičemž na nás čeká celá řada zbrusu nových příběhů. To ovšem znamená, že eventuálně bude muset někdo po Thanosovi převzít žezlo dalšího velkého superpadoucha. A zdá se, že první krůčky by k tomu mohl udělat třetí díl Ant-Mana, který ponese název Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Propagační fotka na film totiž odhaluje tričko, na které je zničená Ant-Manova ikonická maska. Pokud se na ni ale podíváte zblízka, uvidíte odraz tajemné postavy, která má zcela nezaměnitelnou podobu slavného marvelovského záporáka: Kanga Dobyvatele. 

I přestože zatím ještě neznáme přesnou zápletku filmu, bude se nějakým způsobem zabývat Dimenzí Quantum. Stejně tak víme, že Kang ve filmu také sehraje nějakou roli. A jak je z fotek vidno, Kang bude mít ve filmech evidentně stejný charakteristický vzhled, který měl i v původních komiksech. Pokud jste již dokoukali seriál Loki, tak jistě víte, že Kang s celým světem MCU se vší pravděpodobností dost zatřese. V původních komiksech je Kang Dobyvatel brutálním diktátorem, který používá cestování v čase jako jednu ze svých zbraní. Tudíž by dávalo smysl, že se objeví v nadcházejícím Ant-Manovi, protože Quantum Dimenze s časoprostorem silně souvisí. Jednoznačně by se ale mělo jednat o hrozivého protivníka, proti kterému budou muset MCU hrdinové spojit své síly. 

Třetí díl si opět vzal pod režisérský palec Peyton Reed, přičemž o scénář se tentokrát postaral Jeff Loveness. Přirozeně se do něho vrátí i postavy z předešlých dílů, tedy Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Premiéry se ale dočkáme až 28. 7. 2023. Jak by se vám Kang Dobyvatel líbil v roli dalšího velkého záporáka MCU? A dokáže se vůbec vyrovnat charismatu, kterým oplýval Thanos?