Britská filmařka Elizabeth Blake-Thomas připravuje zbrusu nový thriller, v jehož čele by se měli objevit herci Mickey Rourke a Mena Suvari. Snímek ponese název Hunt Club, přičemž samotná produkce byla nedávno ukončena v Mississippi. Už podle samotného názvu může být zjevné, o co ve filmu půjde. Příběh bude sledovat skupinku bohatých kamarádů, kteří lákají na svůj soukromý ostrov různé skupinky žen. Ne však kvůli tomu, aby z nich dělali nějaké konkubíny ve svých harémech, ale kvůli jisté lovecké hře. Pokud by ženy onu hru vyhrály, budou odměněny sto tisíci dolary. Nicméně nešťastnice, které na onu nabídku kývnou a na ostrov dorazí, posléze zjistí, že muži je budou lovit doopravdy.

Jednoho dne si ale padoušští majitelé ostrova vyhlídnou tu nepravou skupinku. Nová trojice mladých žen se totiž rozhodne vzdorovat. A umanou si, že majitelé musí zaplatit za všechny životy, které na ostrově zmařili. Jednu z žen oné trojice by patrně měla ztvárnit právě výše zmíněná Mera Suvari, která se nejvíce proslavila svými rolemi na přelomu tisíciletí. Mezi její nejznámější filmy tak patří Americká krása, která jí pořádně otevřela vrata do Hollywoodu, a Prci, Prci, prcičky. Mickey Rourke je herecká legenda, která byla v roce 2009 nominována na Oscara za film Wrestler od Darrena Aronofskyho. Ještě ale nevíme, koho přesně by měl ve filmu ztvárnit.

O scénář k filmu se postarali David Lipper a John F. Saunders. Hlavními producenty filmu se stali Mark Lester, Keli Price a Kipp Tribble.

Zatím však není známo, kdy přesně bychom se mohli filmu dočkat.