Filmová série o Johnu Wickovi byla pro studio Lionsgate komerční trefou do černého. Je proto logické, že se pokusí svět nájemných zabijáků rozšířit i do seriálových rovin. V rámci toho tudíž vzniká prequelový seriál, jenž ponese název The Continental. Děj bude zasazený před událostmi všech tří dosavadních dílů Johna Wicka. A nedávno navíc vyšla informace, že seriál bude mít i působivé hvězdné obsazení. Dokazuje to přítomnost Mela Gibsona, který si v nadcházejícím seriálu zahraje jednu z ústředních rolí. 

To však musí být pro seriálové tvůrce nesmírná čest, Gibson se totiž považuje především za filmového herce, protože seriály mu příliš nevoní. Herce tudíž musel celý projekt něčím opravdu hodně oslovit. V seriálu si zahraje postavu jménem Cormac, ovšem zatím ještě nevíme, jakou přesně bude v příběhu hrát roli. Samotný děj se bude točit kolem série hotelů pro nájemné zabijáky, které dávají dohromady organizaci, co si říká The Continental. Zavítáme zpět do roku 1975, ve kterém budeme sledovat mladší verzi Winstona Scotta, budoucího předního představitele organizace, kterého si ve filmové sérii zahrál Ian McShane. Zde si ho však zahraje herec Colin Woodell. 

McShane by se tudíž logicky v seriálu objevit neměl, ale údajně by se prý nebránil udělat alespoň nějaké to cameo. Keanu Reeves se taktéž v seriálu dost pravděpodobně neobjeví, ale zdá se, že by se mohl stát jedním z výkonných producentů. Tvůrci a showrunery celého seriálu se stanou Greg Coolidge a Kirk Ward. Koho dalšího ještě v seriálu uvidíme, je zatím ve hvězdách. Gibsonova přítomnost ale zaručuje, že se můžeme těšit na pěkně nadupanou podívanou.