Během padesátých a šedesátých let se stal v Kanadě zlodějskou hvězdou muž jménem Ken Leishman, který byl známý pod přezdívkou Flying Bandit, případně Gentleman Bandit. Byl zodpovědný nejenom za vyloupení hned několika bank, ale také za největší loupež zlata v kanadské historii. Na základě jeho života se tak příští měsíc dočkáme snímku Bandit, který bude Leishmanův příběh vyprávět v krapet modernějším podání a s určitými změnami. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Děj se tak zaměří na kanadského zloděje Gilberta Galvana (Josh Duhamel), který nedávno uprchl z vězení ve Spojených státech a dostává se zpět do Kanady. Zde chce ve svém zločineckém řemeslu pokračovat i nadále. A to i přestože po něm neúnavně pase policie. 

V Kanadě tak převezme novou identitu a umane si nový cíl. Vykrást hned 59 bank a zlatnictví. A přesně k tomu bude potřebovat pomoc místního vládce ulic, kterým je Tommy K. (Mel Gibson). Dohodne se s ním tak na partnerství, které bude finanční výhrou pro oba dva. Trailer tak dokazuje, že Galvan je ve vykrádání bank skutečným mistrem. S neuvěřitelným klidem a sebevědomým vždy včas uprchne, rychle se převleče, přičemž následně se raduje ze svého úspěchu. Vše se ale začne měnit, když mu vstoupí do života žena jeho snů. A když rázem začne krást pro dva, věci se řádně zkomplikují. Navíc mu přijde na stopu policejní jednotka, kterou vede detektiv John Snydes (Nestor Carbonell). Blíží se zlaté časy krále zlodějů ke konci? 

Režii si vzal na starost kanadský filmař Allan Ungar, který je například zodpovědný za akční snímky jako Tapped Out a Gridlocked. O scénář se postaral Kraig Wenman. Dále se ve filmu dočkáme herců jako Elisha Cuthbert, Olivia d'Abo, Haley Webb, Nestor Carbonell, Claire Bronson, Rachael Markarian a Dayna Beilenson.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.