Už na začátku příštího měsíce se můžeme těšit na zbrusu nový thriller jménem On the Line, ve kterém se v hlavní roli představí Mel Gibson. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Gibson si zde zahraje chlapíka jménem Elvis Cooney, moderátora populárního rozhlasového pořadu, do kterého může každý zavolat a podělit se o své problémy. A Elvis rozhodně nemůže být spokojenější. Práce ho baví, těší se velké popularitě, kolegové jsou přátelští a po práci ho vždy přivítá doma jeho krásná žena a děti. Zkrátka život jako z pohádky.

Ale jedné noci mu zavolá do pořadu tajemný mladík jménem Gary. Ten Elvisovi, týmu rádia a vlastně i všem ostatním posluchačům prozradí, že se právě vloupal do cizího domu a hodlá ublížit tamní rodině. A následně Elvis se zděšením zjistí, že se jedná o jeho ženu o děti. 

Gary se chce postarat o to, aby Elvis zažil tu nejhorší noc ve svém životě, protože ho z jakéhosi neznámého důvodu považuje za špatného člověka. A proto pro něj vymyslel speciální „hru“, do které jsou následně zataženi i všichni přítomní členové rádia.

Pokud nebude Elvis spolupracovat, celá jeho rodina zhyne Garyho rukou. Ani on sám ale není v bezpečí, následně totiž odhalí, že v budově se nachází bomba. Ovšem kvůli zločincově hře nebudou moci jen tak odejít. Elvis proto bude muset celé zemi vyklopit svá temná tajemství. Ale co když je tu způsob, kterým by se dalo nad Garym vyzrát?  

O scénář a režii se postaral francouzský filmař Romuald Boulanger, pro kterého to bude vůbec první natočený snímek pod americkou produkcí.

Dále se ve filmu představí herci jako William Moseley, Kevin Dillon, Enrique Arce, Carole Weyers, Birol Tarkan Yıldız, Nadia Fares, Yoli Fuller, Paul Spera a Avant Strangel.

Oficiální premiéra je stanovená na 4. 11. 2022.