Ne, to není žádný vtip. Mediální společnost bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa se opravdu zavázala vyvinout novou streamovací službu, která ponese název TMTG+. Samotná společnost TMTG (Trump Media & Technology Group), která je podporována 1 miliardou dolarů od řady různých investorů, začala začátkem tohoto roku s platformou sociálního média jménem Truth Social. Ovšem s touto nejnovější zprávou se zdá, že společnost nyní plánuje postavit se i významným streamovacím gigantům. Nová služba by tak měla obsahovat zrušené pořady a seriály, programy specificky zaměřené na Trumpa, oslavovaní Druhého dodatku Ústavy Spojených států amerických, který zaručuje obyvatelům právo držet a nosit zbraně, a v neposlední řadě také zpravodajství. 

Služba by se tak údajně měla zaměřit především na konzervativní a libertariánské diváky, kterým poskytne zrušený obsah z jiných streamovacích platforem. Výše zmíněná společnost se také vůbec netají tím, že chce svým uživatelům poskytnout obsah, jenž nebude korespondovat s ,,Woke“ hnutím, přičemž se nabízí jako taková alternativa pro služby jako Netflix a Disney+, které podle dokumentu společnosti TMTG fungují ve stále více zpolitizovaném prostředí. Představitelé firmy taktéž uvádějí, že TMTG+ nehodlá nikoho cenzurovat, přičemž ani nebude trvat na tom, aby program služby prosazoval nějakou konkrétní politickou ideologii.

TMTG tak věří, že přijetí těchto různých perspektiv odliší TMTG+ od ostatních streamovacích platforem na současném přeplněném mediálním a zábavním trhu. Zatím však není známo, kolik přesně by budoucí uživatele služba stála, nicméně cena by se údajně měla shodovat s tou, kterou za své služby nabízí Netflix, Disney+ a další streamovací platformy. Taktéž není známo, kdy přesně by se služba mezi veřejnost měla dostat.