Není už žádnou novinkou, že v blízké budoucnosti se mutanti ze série X-Men připojí do početné MCU rodiny. Ještě ovšem nevíme, co všechno to bude obnášet, ale fanoušci už začali spekulovat o tom, kteří herci by se mohli ujmout mnohých slavných rolí. Jedny z největších debat se vedou kolem postavy Wolverina, kterého po celou řadu let hrál Hugh Jackman. Ten se však se svou slavnou rolí rozloučil v jednom z nejlepších filmů podle komiksové předlohy, tedy v dojemném Loganovi. Je proto nyní otázkou, kdo se stane jeho nástupcem. Ovšem mnoho fanoušků už pro to má svou vlastní jasnou odpověď. 

Jedním z nejoblíbenějších kandidátů na roli Wolverina je herec Jon Bernthal, kterému se rozjela slibná herecká dráha díky roli Shanea ze seriálu Živí mrtví. Skutečným úspěchem pro něj ale bylo získání hlavní role v seriálu The Punisher, ve kterém ztvárnil tvrďáckého bývalého mariňáka Franka Castlea. Mnoho fanoušků si kvůli tomu přeje, aby se role Wolverina ujal právě on. Tato přání se ostatně dostala i k samotnému herci, který se k nim vyjádřil následovně:

,,Podívejte se, ta hlavní kritéria, podle kterých se rozhoduji, zda nějakou roli vezmu, jsou následující… Ohromil mě scénář? S kým budu spolupracovat? Kdo je režisérem? Je to někdo, s kým bych chtěl strašně moc pracovat? Podle těchto kritérií se hodlám držet. A to nehledě na to, jaká role mi bude nabídnuta.“

Nesmíme navíc zapomenout, že Punisher spadá taktéž pod Marvel, tudíž někteří fanoušci by ho případně rádi viděli i u boku Avengerů. Disney však žádné takové plány zatím nemá, ale uvidíme, možné je všechno. A pro MCU svět to platí dvojnásobně. Budeme si také muset počkat na ohlášení, které nám oficiálně potvrdí, v jaké formě dojde k x-menovskému comebacku. Zda se s nimi vrátí i regenerující se mutant s adamantinovými drápy, je zatím ve hvězdách. Ale pokud by se měl vrátit, Jon Bernthal pro mnohé fandy zůstává hereckým kandidátem číslo jedna.