V létě na Disney+ přisviští další MCU seriál jménem Secret Invasion, který se tentokrát zaměří na starého dobrého Nicka Furyho v podání Samuela L. Jacksona. Potýkat se tak bude s tajemnou hrozbou v podobě Skrullů, mimozemských bytostí se schopností měnit svou podobu, díky čemuž mohou infiltrovat celé planety bez podezření. A zdá se, že přesně to se momentálně děje i na Zemi. A pokud by se tak Skrullové dostali do mocenských pozic po celém světě, znamenalo by to pěkný malér. Mezi hlavní postavy tak bude patřit nejenom Nick Fury, ale i skrullský generál Talos (Ben Mendelsohn), jehož jsme už mohli vidět ve snímku Captain Marvel (2019).

Už nějaký ten pátek víme, že se v seriálu objeví také herečka Emilia Clarke, kterou budou mnozí znát především jako tvář Daenerys Targaryen ze Hry o trůny (2011). Mnoho fanoušků se domnívalo, že Clarke bude v seriálu hrát komiksovou postavu Abigail Brand, velící důstojnici služby S.W.O.R.D., která se zabývá obranou Země před mimozemskými hrozbami. Ale zdá se, že insideři měli z konce léta minulého roku přece jenom pravdu. Herečka bude nakonec hrát někoho úplně jiného. A to postavu, která se již objevila ve výše zmíněné marvelovce Captain Marvel. 

Clarke by měla nakonec ztvárnit Skrullku jménem G'iah, jedná se o radikálku, které údajně vadí nedostatečný pokrok ve vztazích mezi lidmi a Skrully. V rámci toho se tak snaží pomáhat zástupcům svého lidu, kteří přišli o domovy. Hlavně se ale jedná o již dospělou Talosvou dceru, kterou jsme jako dítě mohli spatřit ve výše zmíněném snímku s Brie Larson. Potvrdil to sám Samuel L. Jackson pro Vanity Fair:

,,Pamatujete, když tam byl Ben [Mendelsohn] se svou ženou a dcerou? Je to ta nyní již dospělá malá skrullská dívka. Je to jeho dcera."

O postavě mluvila také sama Emilia Clarke, která prohlásila, že G'iah je zocelená postava, která se kvůli nenaplněným slibům ze strany jejího lidu potýká s notnou dávkou zášti. V seriálu navíc patrně nebude mít úplně nejlepší vztah se svým otcem, což bude pravděpodobně jedna z primárních dějových linek, které bude seriál bude zkoumat.

G'iah se objevila v komiksové sérii Meet the Skrulls, v níž pár Skrullů, který dlouhodobě žil ve Spojených státech, potajmu pomáhá s přípravami invaze na Zemi. G'iah však začne váhat zda se má postavit na stranu svého lidu nebo lidstva. Tak se necháme překvapit, jaká bude její úloha v chystaném seriálu. Vanity Fair se taktéž pochlubil novými fotkami, které si můžete prohlédnout níže. 

Dále se v seriálu můžeme těšit na staré známé postavy jako Don Cheadle v roli Jamese Rhodese a Martin Freeman jako CIA agent Everett Kenneth Ross.

O režii celého seriálu se postaralo filmařské duo Thomas Bezucha a Ali Selim. Bezucha je například tvůrcem romantického dramatu Big Eden z roku 2000, Selim se zas podílel na tvorbě seriálů jako Manhunt, Myšlenky zločince a Kondor.

Oficiální premiéra na Disney+ je stanovená na 21. 6. 2023.