Ani v páté fázi MCU nebude nouze o zbrusu nové seriály, které budou obrovitánský a populární univerz nadále rozvíjet. Jedním z nich bude i série Echo, která se zaměří na titulní hrdinku Mayu Lopez (Alaqua Cox). Tu už ostatně mohou znát fanoušci, který zhlédli seriál Hawkeye. Jedná se tak o hrdinku, která ovládá schopnost perfektního kopírování pohybů a bojového stylu svého protivníka, což zní dělá skutečně úctyhodnou soupeřku.

Zcela původně se předpokládalo, že seriál k nám dorazí někdy v létě roku 2023, ale podle posledních zpráv se zdá, že se ono čekání ještě o nějaký čas prodlouží. Showrunnerka Marion Dayre v podcastu Writers Panel totiž nedávno sdělila, že seriál bude debutovat až někdy ke konci roku 2023. I moderátora Bena Blackera to překvapilo, protože se domníval, že Echo se na streamovací službu Disney+ dostane již v létě. 

Seriál už je nějaký ten pátek dotočený, tudíž Marvel si patrně jen krapet upravuje svůj kalendář premiér. V sérii by se každopádně měla schopná neslyšící hrdinka vydat do svého rodného města, aby znovu prozkoumala své indiánské kořeny a spojila se se svou rodinou.

Dočkat bychom se tak měli jak Matta Murdocka alias Daredevila (Charlie Cox), tak i padoucha Wilsona Fiska alias Kingpina (Vincent D'Onofrio), který už bude mít po událostech výše zmíněného seriálu Hawkeye zafačované oko. Jedno je tak jisté, mladá hrdinka od něj ještě stoprocentně mít pokoj nebude. Podrobnější informace o ději se k nám snad dostanou během příštího roku. 

Showrunnerka Marion Dayre pracovala jako scenáristka na seriálech jako Better Call Saul a Šantaram, takže snad se Echo nachází v dobrých rukou.

Kromě výše zmíněných bychom se měli také dočkat herců jako Devery Jacobs, Zahn McClarnon, Graham Greene, Tantoo Cardinal, Chaske Spencer a Cody Lightning.