Tak se zdá, že režisér Rhys Frake-Waterfield zasvětil zbytek své kariéry tomu, aby postupně zničil vzpomínky na naše milované pohádky z dětství. Už nějakou dobu víme, že filmař hodlá příští rok vydat horor Winnie-the-Pooh: Blood and Honey, ve kterém se hlavním nestvůrným padouchem stane sám Medvídek Pú. Hned po něm se vrhne na další projekt jménem Peter Pan: Neverland Nightmare, který si zas posvítí na zvrácenější a hrůzostrašnější verzi Petra Pana.

Frake-Waterfield už ale má v plánu další hororovou verzi slavné pohádkové klasiky. Ta má údajně nést název Bambi: The Reckoning. A už jen podle něho je jasné, že se zaměří na slavného kolouška Bambiho, kterému poprvé vdechl život rakouský spisovatel Felix Salten, plus následně i Disney ve své animované klasice. 

Ovšem pozor, otěží režie se tentokrát neujme Rhys Frake-Waterfield, ten bude pouze vykonávat roli výkonného producenta. Místo něho by měl snímek natočit Scott Jeffrey. Ten v nedávném rozhovoru pro Dead Central také odhalil, co bylo jednou z hlavních inspirací. A musíme říct, že nás to zas až tak nepřekvapuje. V rozhovoru tak sdělil následující:

,,Film bude neuvěřitelně temným převyprávěním příběhu, který všichni známe a milujeme. Bambi, jehož design bude inspirován filmem The Ritual od Netflixu, bude krutým strojem na zabíjení, který číhá v divočině. Připravte se na Bambiho se vzteklinou!“

Zmiňovaný horůrek The Ritual je britským filmem z roku 2017, který natočil David Bruckner, jenž je zodpovědný i za letošního Hellraisera. Nerad bych zabíhal do velkých spoilerů, ale ve snímku se nachází tvor, jehož hrůzostrašný design byl jedním z nejvíce chválených aspektů celého filmu. Z Bambiho se tak pravděpodobně stane po lesích bloumající hrůza, která rozhodně žádným milým a přátelským zvířátkem nebude. 

Zatím však není známo, kdy přesně se snímku dočkáme, ale nejprve k nám z oněch zvrácených pohádkových hrdinů dorazí Medvídek Pú, který bude na krátkou dobu uvedený do kin 15. 2. 2023.

Na další informace o projektu si tak budeme muset počkat. Stejně tak i na to, zda se Frake-Waterfield nerozhodne zmasakrovat další pohádkovou klasiku.