Vypadá to, že na podzim se s těmi horory na Netflixu opravdu přetrhne pytel. Před nedávnem jsme se totiž dočkali traileru na novou teen vyvražďovačku, která ponese název There´s Someone Inside Your House. Bude se jednat o filmovou adaptaci stejnojmenné knihy od Stephanie Perkins, ve které maskovaný vrah likviduje jednoho školáka za druhým. Čeká nás důstojný duchovní nástupce Vřískotu? Nebo jen jeho slabý odvar? 

Příběh se bude odehrávat na střední škole v Nebrasce, kde maskovaný vrahoun začne zabíjet starší studenty, přičemž zároveň začne odkrývat ostatním studentům jejich tajemství. Důležité je také zmínit fakt, že vrah si vždy nasadí masku člověka, kterého se chystá zabít. Hlavní hrdinkou bude studentka Makani Young, která se do Nebrasky přestěhovala z Havaje, aby zde dokončila střední. A jelikož i ona sama má určitá tajemství, zcela nepochybně se na vrahův seznam dostane také. O režii se postaral Patrick Brice, který je například zodpovědný za hororové snímky Creep a Creep 2. Scénář si zas vzal pod palec Henry Gayden (Shazam!). Ten i údajně sdělil, že si již pohrává s nápadem napsat k filmu případné pokračování

Na produkci se podílely společnosti 21 Laps, kterou založil režisér Shawn Levy (Stranger Things), a Atomic Monster, patřící Jamesi Wanovi (Saw, Insidious). A právě slavný hororový tvůrce James Wan uvedl, že film by měl připomínat tradiční vyvražďovačky z osmdesátých let. V hlavních rolích se představí Sydney Park, Théodore Pellerin, Ashja Cooper a další. Na Netflixu bude film premiérovat 6. 10. 2021. Těšíte se?