Kdo neznáte youtubový kanál Bat in the Sun, okamžitě vraťte svůj geekovský průkaz. Tedy alespoň do doby, než si projedete alespoň jejich sérii Superpower Beatdown. Téměř hollywoodsky zpracovanou sérii soubojů (nejen) superhrdinů.

Kromě nářezovýho vizuálu cením obzvláště cit pro detail, kdy mají tvůrci očividný přehled o tom, co zpracovávají a poměrně dost precizně se drží i loru jednotlivých postav. Tedy když si odmyslíme fakt, že souboje zpravidla končí (většinou dost brutální) smrtí jednoho ze zúčastněných, což teda smysl už tak úplně nedává. Ale hej, kdo někdy nechtěl vidět Batmana odprásknout Darth Vadera?

Hodně velká paráda je i obsazení a známé tváře, které se na projektu podílejí. Celou taškařici zpočátku moderuje Marisha Ray, kterou budou znát všichni z vás, kteří sledují Critical Role. V roli zeleného strážce se tu objevuje Jason David Frank - který zeleného strážce opravdu hrál (na kanále má i vlastní seroš “My morphin life”) a v díle Spider-man VS. Darth Maul má cameo sám Stan Lee. Jakože doopravdy on.

Ne nezajímavý je i fakt, že o tom, kdo souboj vyhraje, rozhodujeme my. Na webu projektu totiž vždy běží anketa, na základě kterého se rozhodne, kdo ze souboje odejde "se štítem" a kdo "na štítu".

No a ty z vás, kteří jsou teď nahajpený na Black Widow určitě potěší nejnovější díl série, kde si to Natasha rozdá se samotnou Black Canary (v souboji, pořád jsme na YouTubu!).