V budoucnu mohou fanoušci marvelovek počítat také se seriálem Armor Wars, který se zaměří především na dobrodružství Jamese Rhodese alias War Machine v podání Dona Cheadlea. Tedy pardon, už ne se seriálem, ale s filmem.

The Hollywood Reporter nedávno odhalil, že Marvel se během tvorby nakonec rozhodl celý projekt převést do filmové podoby. Věří totiž, že pro onen příběh, který chce fanouškům představit, bude filmový formát nakonec lepší volbou. Filmař Yassir Lester, který měl být původně showrunnerem, bude i nadále zastávat úlohu hlavního scenáristy. Zároveň bychom ale údajně měli počítat s tím, že na snímek si budeme muset nakonec počkat o něco déle. 

Samotný příběh by se měl odehrávat nějakou dobu po událostech seriálu Secret Invasion, na který film naváže. A jelikož se má hlavní postavou stát James Rhodes, je asi jasné, že děj bude nějakým způsobem souviset s odkazem Tonyho Starka. A skutečně. Problém je však ten, že jeho technologie a obleky se dostanou do nesprávných rukou padouchů, kteří nemají ani trochu dobré úmysly.

Ve filmu se také má ukázat Riri Williams alias Ironheart, která zas má vytvořit tu nejvyvinutější a nejmodernější sadu brnění. Tu navíc uvidíme nejenom v nadcházejícím druhém díle Black Panthera, ale i v jejím vlastním seriálu Ironheart.

Je ale stále velkou otázkou, kolik toho z Armor Wars bude změněno, aby mohl celý projekt vyjít ve filmovém formátu. Stejně tak se můžeme dohadovat o tom, kam Marvel snímek nakonec přesně šoupne do svého nabitého kalendáře. To se holt necháme překvapit. 

Původně se měla seriálová podoba natáčet už na začátku příštího roku, ale nyní se zdá, že hlavní část produkce bude muset nakonec být o nějaký ten čas odložena. Stejně tak je stále otázkou, kdo se nakonec pro film chopí otěží režie.

Ať už to bude jakkoliv, tak doufejme, že se tato změna ve výsledku neukáže být spíše kontraproduktivní.