V roce 2023 se dočkáme očekávaného snímku o hrané panence Barbie. A jelikož na něm dělají talentovaní a na Oscara nominovaní filmaři, tak žádnou úplnou blbost bychom čekat nemuseli. Role Barbie se zhostí herečka Margot Robbie, jejíž podobu jsme již mohli vidět na fotce níže. Nedávno se nám také ukázal sympaťák Ryan Gosling, který zas ztvární hraného panáka Kena. Produkce filmu je momentálně v plném proudu, přičemž nedávno jsme se navíc dočkali zbrusu nových fotografií z natáčení, na kterých se oba výše zmínění hrdinové konečně nacházejí spolu. Podívat se na ně můžete níže. A musíme uznat, že styl mají pro obě své postavy rozhodně odpovídající. No kdo by si v tomhle nechtěl také zabruslit! 

Hlavní děj filmu by se měl točit kolem Barbie, která byla „vyhnána“ ze svého růžovoučkého světa, protože pro něj byla až příliš dokonalá. Proto se vydává za velkolepým dobrodružstvím do světa pravého. Přesné detaily však zatím neznáme. Ovšem nedávno vyšlo najevo, že ve filmu se patrně dočkáme ještě více variant Kenů a Barbie. Další verzi slavného sexy panáka by si měl údajně zahrát Simu Liu, který ztvárnil hlavní roli v marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Vidět bychom měli i další hrané Barbie, zahrát by si je měly herečky Hari Nef, Issa Rae a Emma Mackey. Jak to všechno bude zapadat do celkového příběhu? To je zatím ve hvězdách. Už také víme, že jednu z primárních úloh si zahraje Will Ferrell, ten by zas měl ztvárnit šéfa hračkové společnosti Mattel.

Ale pozor, to ještě není vše. Kromě fotek uniklo na sociální sítě také krátké video z natáčení, kde poprvé uslyšíme i hlas Barbie. A zní přesně tak, jak jste si představovali. 

Režisérkou filmu se stala na Oscara nominovaná Greta Gerwing, která se také podílela na psaní scénáře. S tím jí ještě pomáhal její partner Noah Baumbach, kterému filmový svět vděčí za vynikající snímky jako Manželská historie a Frances Ha. Dále se ve filmu objeví herci jako Kate McKinnon, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp a Michael Cera.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 7. 2023.