Za měsíc se můžeme těšit na zbrusu nový seriál od služby Peacock jménem The Resort. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. A i když se zprvu zdá, že půjde o nějakou příjemnou romantickou komedii, vůbec tomu tak není. Místo toho nás totiž čeká mysteriózní thriller. Příběh se zaměří na manželský pár, který tvoří Emma (Cristin Milioti) a Noah (William Jackson Harper). Oba dva se rozhodnou užít si společné prázdniny, aby oslavili své desáté výročí. Ale i když se rozhodli trávit čas na skutečně exotickém a záviděníhodném místě, z traileru je patrné, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Jednoho dne ale bude mít Emma autonehodu, ze které sice vyvázne se zdravou kůži, ale díky ní také nalezne něco velice podivného. 

Emma objeví mobilní telefon, který náležel mladému muži jménem Sam (Skyler Gisondo). Ten před patnácti lety trávil se svou rodinou prázdniny na stejném místě také, ale pak za záhadných okolností zmizel. Stejně tak i jeho přítelkyně, rodiče a ještě jedna neznámá dívka. Nikdo však neví, co přesně se s nimi stalo. Ale Emma si umane, že této záhadě přijde na kloub. Spolu s Noahem se tak snaží jít po dalších stopách, které za sebou zmizelé oběti zanechaly. Kontaktují tak například otce výše zmíněné neznáme dívky, který se svou dceru snaží najít už několik dlouhých let. Ovšem bez úspěchu. Pár si časem ale také všimne, že je začínají sledovat zaměstnanci hotelu, ve kterém se ubytovali. Mají snad něco společného se zmizením Sama a jeho rodiny? A hrozí podobný osud i Emmě a Noahovi? 

Showrunnerem seriálu se stal Andy Siarra, který napsal scénář k povedené mysteriózní komedii Palm Springs z roku 2020, v níž Cristin Milioti hrála jednu z hlavních rolí také. O režii daných epizod se postaral Ben Sinclair, jeden z tvůrců seriálu Zelený servis z roku 2016. Dále si v seriálu The Resort zahrají například Luis Gerardo Méndez, Nina Bloomgarden, Nick Offerman a Gabriela Cartol.

Oficiální premiéra je stanovená na 28. 7. 2022.