Ještě tento měsíc se dočkáme od studia Magnolia Pictures dánského romantického dramatu, které ponese název A Taste of Hunger. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o manželském páru, který tvoří Maggie (Katrine Greis-Rosenthal) a Carsten (Nikolaj Coster-Waldau). Oba si žijí téměř dokonalým a záviděníhodným životem. Navzájem se velice milují a vycházejí spolu, mají dvě krásné děti, které chodí do dobrých škol, a v neposlední řadě jsou čerstvými majiteli luxusní restaurace jménem Malus. Šťastný pár tak má všechno. Tedy skoro všechno. K úplné dokonalosti už jim totiž chybí jen jedna jediná věc. 

Jejich restaurace totiž ještě stále nemá tříhvězdičkové ocenění od Michelinu, po kterém oba prahnou už celá dlouhá léta. Ono ocenění by nejenom mohlo zvýšit návštěvnost, ale taktéž vylepšit celkovou pověst restaurace, která je už i tak chvályhodná. Pár si proto umane, že ono ocenění musí za každou cenu získat. Jejich pracovní život ale následně začne dělat problémy i v jejich soukromí. Carsten navíc obdrží tajemný dopis, ve kterém se píše, že jeho žena miluje někoho jiného. Kdo je ale autorem dopisu? A proč ho vůbec poslal? Jak jejich touha roste, oba dva brzy začnou ztrácet rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, což samozřejmě ovlivní i jejich děti. Příběh tak bude vyprávět o komplikacích, které vyvstávají při úpěnlivém sledováních našich snů. A i o tom, nakolik tyto komplikace ovlivní naše blízké. 

Film si vzal na starost známý dánský režisér Christoffer Boe, ten se například v roce 2018 pochlubil s povedeným akčním thrillerem Složka 64, který vypráví o dalším případu detektiva Carla Mørcka. Se scénářem mu navíc pomáhal Tobias Lindholm, který je dlouhodobým spolupracovníkem legendárního dánského režiséra Thomase Vinterberga. Premiéry filmu se dočkáme 28. 1. 2022.