Ve světě Star Wars je neustále rušno a jen málokteré odvětví to dokazuje tolik jako seriály určené pro Disney+. Koneckonců to není tak dávno, co skončila druhá sezóna animovaného seriálu Star Wars: Vadná várka, a už brzy dospěje do finále také třetí řada úspěšného hraného Mandaloriana. Duppy s Cvrndou se proto rozhodli usadit se ve studiu a mezi čtyřma očima a v obležení Funko figurek či knih probrat, jak se jim oba seriály zamlouvají. A na výsledek se můžete podívat díky novému videu.

Snažili jsme vyhnout výrazným spoilerům, ale přesto přišla řeč na rozebírání některých dílčích událostí obou seriálů, stejně jako na možnosti dalšího směřování jejich příběhu. Oba bláz... chceme říct redaktoři, kteří se rádi ve Star Wars světě pohybují, zkrátka ve videu řeší vše důležité i nedůležité, co s Mandalorianem a Vadnou várkou aktuálně souvisí.

Zde je nutné podotknout, že natáčení proběhlo krátce před odvysíláním šesté epizody třetí řady Mandaloriana a zároveň několik dnů před zahájením akce Star Wars Celebration Europe 2023 v Londýně. Tudíž nebylo možné reflektovat první teaser chystané série Ahsoka, potvrzení vývoje třetí řady Vadné várky a další novinky a odhalení, na které v průběhu akce došlo.

Díky tomu se ale můžete alespoň přesvědčit, jak přesný mají někteří z nás odhad. Nebo jak moc se dokážou seknout. A pokud máte na oba seriály a jejich nejnovější řady jiný názor, případně chcete něco doplnit, určitě se podělte o svůj pohled v komentářích.