Po vydání snímku Bohemian Rhapsody se to s výrobou životopisných filmů o zpěváckých legendách rozjelo na plné obrátky. V přípravě je například snímek o Bobu Marleym, Michaelu Jacksonovi a skupině Bee Gees. Navíc jsme se už dočkali filmů jak Rocketman, který se zaměřuje na Eltona Johna, a Weird: The Al Yankovic Story, kde se kromě titulního potrhlého zpěváka objevila také mladší verze Madonny.

A právě tak skutečná Madonna si minulý rok v létě řekla, o svém životě a kariéře natočí film také. Popová hvězda se tak měla ujmout otěží režie, přičemž její mladší verzi měla ve film ztvárnit herečka Julia Garner. Podle nedávných informací od serveru Variety se ale zdá, že Madonna se nakonec rozhodla od tohoto nápadu vycouvat, tudíž snímek jde na neurčitou dobu k ledu. 

Madonna prohlásila, že je momentálně příliš zaneprázdněná svou hudební prací, které chce nyní věnovat svou veškerou pozornost. Hvězda také nedávno oznámila, že se chystá vydat na své již 12. světové turné, během kterého navštíví až 40 různých měst, například New York, Londýn a Paříž. Studio Universal, pod jehož dohledem měl snímek vzniknout, tak od projektu dalo ruce pryč. Alespoň tedy zatím. Madonna totiž údajně dala slovo, že film o svém životě eventuálně jednoho dne natočí. Akorát se zdá, že v nejbližších letech to zkrátka nebude. Madonna taktéž v létě v rozhovoru pro Variety prohlásila, že snímek o svém životě si chce natočit sama. Tehdy to odůvodnila těmito slovy:

,,Měla jsem mimořádný život, tudíž musím natočit mimořádný film. Byla to také určité preventivní rozhodnutí, protože spousta lidí se o mně snažila natočit filmy. Většinou misogynní muži. Tak jsem jim strčila nohu do dveří a řekla: ‚Nikdo kromě mě nebude vyprávět můj příběh.“

Na scénáři zpěvačka pracovala spolu s oscarovou Diablo Cody, která v roce 2008 vyhrála cenu Akademie za původní scénář k povedenému komediálnímu dramatu Juno z roku 2007. Fanoušci popové zpěvačky si proto na její životopisný snímek budou muset ještě nějaký ten čas počkat.