Oficiální twitterový účet Love Live! odhalil nový plakát k druhé sezóně seriálu Love Live! Superstar!!, a to spolu s odhalením data premiéry, která proběhne 17. 7. na stanici NHK Educational. Na plakátu je mimo jiné vidět nové obsazení pro druhou sérii komediální anime série. Těšit se tak můžeme na postavy Kinako Sakurakóji, Mei Yoneme, Shiki Wakanu a Natsumi Onitsuku

Kinako je dívka z Hokkaida, která se přihlásila na univerzitu Yuigaoka poté, co viděla vystoupení Liella! Přestože si o sobě myslí, že je naprosto průměrná a nedokáže dostát ideálu školního idolu, na univerzitu byla přijata. Má také zvláštní náklonnost ke zvířatům. Mei si je zase dobře vědoma toho, že její projev můžou ostatní dívky vnímat jako nepřátelský. A proto si myslí, že se kvůli tomu nehodí na roli školního idolu, o který se chce však stále pokusit.

Shiki je zakřiknutá a vědecky zaměřená dívka, která je zároveň členkou vědeckého kroužku, jako své záliby uvádí hmyz a Mei. Ačkoli nemá moc ráda davy lidí, ráda si zazpívá s ostatními na pódiu. Natsumi má oproti ostatním jasný cíl, stát se školním idolem. Jako populární ,,L-Tuberce" jí sebevědomí rozhodně nechybí. Ráda pije koktejly a přitom vymýšlí další plán, jak zvýšit popularitu kanálu Liella! a žádá fanoušky, aby její kanál ,,lajkovali" a odebírali. Toto jsou nové adeptky na idol Yuigaoky. Jak se vám líbí?

První sezóna seriálu Love Live! Superstar!! měla premiéru v červenci 2021, přičemž se vysílalo celkem 12 dílů. Streamovací platforma Funimation pak pořad v jeho průběhu vysílala online.

A o čem hudební anime tedy je? Na novou dívčí střední školu Yuigaoka se přihlásily první studentky. Bez historie, bez spolužáků z vyšších ročníků, o které by se mohli opřít, a bez jména, o kterém by se dalo mluvit. Tato zatím prázdná škola umožňuje svým studentkám začít nový život bez předchozích zkušeností a trapasů. Uprostřed toho se stvoří tým pěti dívek pod vedením Kanon Shibuya a objeví se první ,,školní idoly". Tímto začíná ,,projekt školních idolů" pěti dívek s prázdným štítem a nekonečným potenciálem.

Anime série nese slogan: ,,Watashi o Kanaeru Monogatari - Hello!!!! Love Live!" (Příběh mých snů, které se stávají skutečností. Ahoj!!! Miluj Žij!"). Jedná se o odkaz na předchozí slogan série, který odkazuje na skutečnost, že o jménech školní idolové skupiny, ústředních účinkujících, textech písní a dalších aspektech rozhodují fanoušci pomocí hlasování.

Přečtěte si také: Remake komedie Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela představuje plnohodnotný trailer

Na anime opět pracoval tým Hajime Yatate, což je kolektivní pseudonym zaměstnanců Sunrise. Takahiko Kyógoku znovu usedl do režisérského křesla, přičemž Yoshiaki Fujisawa se také vrátil z první série Love Live! jako skladatel hudby.