Netflix se přednedávnem pochlubil prvním trailerem na svou novou romantickou komedii, která ponese název Love Hard. Hlavní roli ztvární herečka Nina Dobrev z Upířích deníků, která si zahraje novinářku Natálii. Jedná se o zoufalou romantičku, která má však hrozné neštěstí v lásce, proto se rozhodne založit si účet na randící online aplikaci, aby mohla najít toho pravého. A jednoho dne se k jejímu překvapení propojí s fešákem Joshem, se kterým začne s nadšením chatovat. Natálie se eventuálně rozhoupe k opravdu velkému a riskantnímu kroku – poletí na druhou stranu země, aby se mohla s Joshem setkat tváří v tvář. Čeká ji však jedno velice nemilé překvapení. 

Po svém příjezdu zjistí, že si celou dobu ve skutečnosti psala úplně s někým jiným, respektive s „pravým“ Joshem, který už však žádnou image sexy fešáka nemá. Josh si proto umane, že jediný způsob, kterým by si svůj podvod mohl u Natálie vyžehlit, je dát ji dohromady s „falešným“ Joshem, kvůli kterému Natálie přijela. Ale jelikož i on má v hledání lásky nesmírnou smůlu, je nakonec možné, že celé drama nakonec skončí úplně jinak. Ale už jen ze samotného traileru je poměrně trapně předvídatelné, jak to nakonec celé dopadne. Nu což, přeci jenom se jedná o romantickou komedii, ty většinou plné plot twistů fakt nejsou. 

O režii se postaral Hernan Jimenez, který před pár lety natočil a napsal komediální drama Život jde dál. Scénář si vzali pod palec Danny Mackey a Rebecca Ewing. Kromě Niny Dobrev se dočkáme také herců jako Jimmy O. Yang, Darren Barnet, James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover, Heather McMahan a mnohých dalších. Na Netflixu bude film k mání od 5. 11. 2021.