V loňském roce vydalo Warner Bros. animovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge a jednalo se rozhodně o povedený release. Tomu, že momentálně Mortal Kombat diváky táhne, svědčí i fakt, že se Warneři letos odhodlali vydat live-action variaci na svoji dvorní platformu HBO Max. I ta slavila úspěch a můžeme očekávat její další pokračování, které bude dále rozšiřovat videoherní svět na filmových plátnech. Dokonce jeho animovaný předchůdce může do jisté míry za to, že live-action verze dostala R-rating, který prostě do série jednoznačně patří.

Zpátky ale ke Škorpionově odplatě. Ta se dočká pokračování již letos v létě, byť přesné datum je nám zatím stále skryto. Sequel se bude jmenovat Battle of the Realms a to podle názvu naznačuje, že hrdinové nejspíš navštíví nejrůznější světy. Víme ale, že se vrátí ústřední dvojice hvězdných hlasů Joel McHale a Jennifer Carpenter jako bojovníci říše lidí Johnny Cage a Sonya Blade. 

Kromě hlavní dvojice se vrátí i několik starých známých. Těšit se tak opět můžeme na Scorpiona (Patrick Seitz), Jaxe Briggse (Iké Amadi), Artta Butlera (Shang Tsung). Pozadu nezůstanou ani nové poastavy. Já jsem ohromně rád za obsazení D´vorah, za kterou jsem moc rád hrál ve videohrách. Hlas této hmyzí zákeřné bojovnici propůjčí Debra Wilson. Dalšími oblíbenými postavami, které se v animáku představí jsou Kung Lao, Kuai Liang alias Sub-Zero nebo Jade.

O film se pak stejně jako u Scorpion’s Revenge stará dvojice Ethan Spaulding a Jeremy Adams. Duchovní otcové a tvůrci videoher ze světa Mortal Kombat Ed Boon a John Tobias slouží u filmu jako kreativní konzultanti. Je škoda, že stále neznáme datum vydání, ale určitě se na Battle of the Realms moc těšíme. Pokud o prvním filmu nic nevíte, podívejte se na naši recenzi, ze které si film odnesl nádherných sedm bodů.